nema šanse da pogodite!

Oboje su glumci, prezivaju se isto, nisu brat i sestra, muž i žena: Znate li šta su jedno drugom Milan i Milena Vasić?

0

Među mnogim glumcima se rodi ljubav, ali to nije slučaj sa Milenom i Milanom Vasićem 

foto: Instagram / milenavasicofficial, Instagram / milanvasic_official
foto: Instagram / milenavasicofficial, Instagram / milanvasic_official

Poznata glumica Milena Vasić i njen kolega glumac Milan Vasić mnogo puta su imali prilike da budu saradnici, a među njima se razvio odnos poverenja, prijateljstva i podrške.

 

Milan i Milena Vasić su već godimana izuzetno dobri prijatelji. Iz savršene saradnje i uloga u okviru projekata koje su zajedno realizovali, njih dvoje su se i okumili. Naime, Milan je nedavno bio kršteni kum naše šarmantne glumice. 

 

Njihovo poznanstvo započelo je na snimaju filma „Konji vrani“ i nastavljenoje do današnjih dana kada učestvuju u zajedničkom projektu useriji „Bela lađa“.

 

 

Uprkos velikom broju obaveza Milena i Milan se često viđaju i van posla i trude se da neguju lepe odnose i ono što je sveto, a to je kumstvo. 


Milenu i Milana su mnogi povezivali na neki potpuno drugi način sve dok Milena nije otopčela vezu sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

 

Njih dvoje su vezu 2014. godine krunisali brakom, nakon čega su 2015. postali roditelji. Milena iz prethodnog braka ima kćerku Lanu i sina Nikolu. 

 

 

Za razliku od Milene Milan Vasić, njen partner i kolega, još je uvek neoženjen, ali u medijima se pisalo da ima devojku.


- Milan je odličan glumac i dobar čovek. Normalan je i ima ogromnu želju da uspe. Lepo se družimo. S vremena na vreme spremim mu piletinu, pošto jedino to jede - iskrena je tridesettrogodišnja glumica.

 

 

makonda-tracker