3 namirnice su ključne

Tajna Zorane Pavić uz pomoć koje je SMRŠALA 30 kilograma: Počela da narušava zdravlje, a onda je otkrila OVAJ RECEPT

0

Zorana Pavić je otkrila na koji način je uspela skine veliki broj kilograma i nabaci liniju poput mnogo mlađih koleginica.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zorana se često tokom karijere borila sa viškom kilograma i menjala je razne dijete ne bi li se stesala. Poslednji put joj je to perfektno uspelo i rezultati su bili neverovatni.

 

Lepa pevačica je smršala neverovatnih 30 kilograma. Međutim, prvi deo dijete je bio najteži ali i, priznaje ova umetnica, veoma loš po njeno zdravlje.

 

- Skroz sam promenila ishranu. Dvadeset dana sam jela samo živ limun, bez kore. To nikako ne bih savetovala. Primetila sam da mi to ubija apetit, nosila sam ga sa sobom. To nikome ne bih preporučila, jer sam prilično narušila želudac. Ali, ja sam tako ubila apetit - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

 

Ona je želela da uradi nešto rigorozno ne bi li se u rekordnom roku oslobodila viška kilograma, međutim naglasila je da tako nešto ne preporučuje nikome, a zatim i otkrila koji je najbolji način da se izborite sa ovim problemom.

 

 

- Ne preporučujem! Ne, nikako! Posle toga sam ušla u jedan poptuno drugi sistem. Ishrana se mi generalno se bazira na barenom mesu i povrću. Ujutro zamrznuto voće, i to šumsko, kojeg uvek imam, i to u blender. Isključivo supice bez testa i isključivo belo meso. Čak sam naučila da kuvam i supicu.

- našalila se malo Pavićeva.

 

Osim voća, supica i belog mesa koji su joj činili većinski deo ishrane, Zorana je promenila još jednu veoma bitnu stvar u svom načinu života.

 

- Promenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vežbam. Takođe, idem na lasere i zaista odgovorno tvrdim da sam preporođena. Mnogo pomaže osvežavanju i održvanju moje kože i bez toga ništa ne bi imalo smisla - ispričala je Zorana.

 

 

Ipak, priznaje da joj se i danas omakne neki "greh" kad je hrana u pitanju, pošto postoji dosta nezdravih stvari koje su joj veoma ukusne. Međutim, to su izuzetno, izuzetno retke prilike.

 

- Kad je hrana u pitanju, volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četiri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano- bila je iskrena Zorana, ali i isto tako rekla da je čvrsto  rešila da te namirnice svede na minimim. 

 

 

makonda-tracker