nije lako ali deluje

Kako je suprug Dragane Mirković smršao 30 kg? Ovaj NAČIN ISHRANE mu je pomogao da potpuno promeni fizički izgled

0

Muž naše poznate pevačice Dragane Mirković Toni Bijelić uspeo je da pobedi samog sebe i skine neverovatan broj kilograma 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Dragana Mirković godinama je u skladnom braku sa svojim supurgom Tonijem Bjelićem. Oni godinama neguju svoj odnos i velika su podrška jedno drugom.

 

Oboje vole ukusnu hranu, a Toni je postepeno dobio veliki broj kilograma, koji su se nagomilali toliko da su mu postali problem tokom obavljanja svakodnevnih obaveza.

 

 

Zbog toga je odlučio da promeni nešto u svom životu, pa su usledile promene na polju ishrane, koje su dale odlične rezultate. 

 

Toni Bijelić uspeo je da smrša 30 kilograma za veoma kratko vreme, a pevačica Dragana Mirković otkrila je i kako mu je to pošlo za rukom.

 

- Izgubio je 30 kilograma. I to prirodnim putem. Promenio je način ishrane. Jeste se namučio, ali je vredelo - rekla je ona za Espreso.

 

 

Dragana je nedavno na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju, na račun koje su se nizali komplimenti. Toni je na prvi pogled neprepoznatljiv zbog drastične promene.

 

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova, a pevačica je istakla da je ponosna na svog supruga i na rezultate koje je postigao, misleći na gubitak kilograma.

 

 

Ona je nedavno ispričala i da u njihovom braku nema mesta za svađu, te da ne pamti kad su se poslednji put posvađali.

 

- Ne znam odgovor na pitanje ko prvi popusti u svađi, budući da kod nas u kući ne postoji povišen ton i ne pamtim kada smo se posvađali. Bolje da ne pričam o tome jer ne znam da li će mi ljudi verovati - rekla je ona.

 

makonda-tracker