isprobajte i vi

Dan počinje JEDNIM NAPITKOM, a sama pravi poseban hleb i gaji blitvu: Plan ishrane voditeljke uz koju se budimo godinama

1

Poznata voditeljka je godinama prepoznatljivo TV lice i svojim izgledom oduševljava svakodnevno.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Ivana Milenković je dobro poznato lice, a sudeći po njenim fotografijama na Instagramu, ona izgleda fantastično, ali i trudi se da vodi računa o sebi.

 

Ivana je jako uspešna, pored toga što svira klavir, govori nekoliko stranih jezika, uživa u putovanjima, ona je vrlo neposredna i nasmejana osoba, a publika je baš zbog toga i voli.

 

Nedavno je podigla prašinu objavama sa plaže, na kojima je prikupila samo pozitivne komentare, a mnogi su primetili i da je ona, uprkos svemu, pristojna i odmerena, a opet izazovna.

Jednom prilikom je otkrila i kako izgleda njena ishrana, kao i da pre doručka najpre popije limunadu, zatim voće, jagode ili banane sa medom, pa tek posle sledi glavni doručak.

- Posle toga doručkujem, omiljena mi je kajgana sa fetom. Ranije sam često pravila hleb samo od uljarica. Potrebno je po 50 grama semenki suncokreta, bundeve, susama i lana. To se samelje, doda se malo maslinovog ulja, vode, sode bikarbone, pa se testo suši u rerni. Kad ne radim, idem kod mame na porodični ručak, i najčešće jedemo pile sa prilogom i palačinke. Ako sam na poslu, u našem restoranu na televiziji ručam sezonsku čorbu, meso i povrće. Za večeru volim salatu od tunjevine, mada kažu da konzervirana riba ne valja jer ima mnogo žive u njoj. Omiljeni su mi losos i pastrmka - izjavila je ona za Gloriju.

Ivana je čak probala da gaji svoje povrće pošto ima vikendicu na kojoj voli da provodi vreme.

- Imamo vikendicu, pa sam prošlog leta pokušala sama da gajim blitvu, rotkvice i čeri. Paradajz je uništila plamenjača jer ga nisam ničim prskala, blitva je bila fenomenalna, a rotkvice potpuno nejestive. Em su bile velike kao glavice crnog luka, em potpuno žilave i gorke - dodala je ona.

 

 

 

makonda-tracker