prosto je

Kako je Katarina Grujić smršala 15 kg bez dijete? Izbacila je iz ishrane 3 namirince i njeno telo se transformisalo

3

Kada postoji jaka volja i karakter ništa nije nemoguće

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata pevačica Katarina Grujić pre nekoliko meseci se ostvarila u ulozi majke. Ona se tokom trudnoće dosta ugojila, ali je odlučila da stane na put kilogramima.

 

Katarina je za domaće medije ispričala da je tokom svog života uvek bila izuzetno mršava i da ju je višak kilograma opterećivao.

 

 

Osim toga, na društvenim mrežama je dobijala sijaset negativnih komentara i uvreda, a to je bio još jedan od okidača da reši da smrša i vrati se na staru kilažu.

 

Samo tri meseca od kada se ostvarila u ulozi majke Katarina izgleda sjajno. Kako bi postigla vitku liniju morala je da se odrekne mnogih stvari koje voli, ali joj to nije teško palo, s obzirom na to da su rezultati brzo bili vidljivi. 

 

- Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram - rekla je Katarina.

 

Pevačica je iz ishrane izbacila namirnice koje goje i dovela liniju do savršenstva.

 

- Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način - dodala je.

 

 

 

makonda-tracker