isprobajte i vi

Munjevito SKIDA KILOGRAME i ubrzava metabolizam: Sa 2 sastojka pripremite domaći sok za MRŠAVLJENE

0

Konzumirajte ovaj napitak i svoje telo do leta dovetite do savršenstva. 

foto: Shutterstock/Igisheva Maria
foto: Shutterstock/Igisheva Maria

Umesto čajeva za skidanje kilograma možete iskoristiti prirodne metode koje će da donesu rezultate. Oni sadrže puno vitamina i minerala i odlični su za skidanje kilograma. 

 

Nemojte trošiti previše novca na suplemente za mršavljenje, kao ni na kupovinu detoks sokova kada sve to možete napraviti i sami, a uzgred i smršati. 

 

Napitak od grejpfruta i krastavca

 

Ono šta u sebi sadrži grejpfrut jesi brojni enzimi, a jedan od njih je proteinsta kineza koja reguliše nivo šećera u krvi i poboljšava sagorevanje kalorija, ali ubrzava i metabolizam. Takođe, ovaj citrus je odličan i za hidrataciju tela. 

 

Grejpfrut
foto: Africa Studio/Shutterstock

 

Drugi sastojak je krastavac koji ima antidiuretike koji su sposobni da izbace višak tečnosti iz tela, ali dobar je i za detoksikaciju jetre. On je savršen u borbi sa kalorijama i toksinima.

 

Krastavac
foto: Shutterstock

 

Priprema:

 

Iseckajte jedan grejpfrut srednje veličine, a usitnite i krastavac. Stavite sve ovo u blender i miksajte dok se sve ne sjedini. Ohladite sok i spreman je za konzumiranje. 

 

Najbolje bi bilo da ovaj sok konzumirate 5 puta dnevno, a bitno je da bude hladan kako bi aktivirao metabolični proces čime se podstiče gubitak kilograma.

 

 

makonda-tracker