odlučna žena

Kakva TRANSFORMACIJA: Bojana Stamenov smršala 50 KILOGRAMA i zablistala u šljokičavoj haljini

2

Pevačica se pojavila na Pesmi za Evroviziju 22 u revijalnom delu i svojim izgledom iznenadila sve jer je neprepoznatljiva. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Bojana Stamenov pojavila se u ravijalnoj večeri festivala Pesma za Evroviziju 22 u studiju RTSa na Košutnjaku. Ona je nastupila sa pesmom Novih fosila Ja sam za ples koju su oni izveli na Evroviziji u Briselu 1987. godine i zauzeli 4. mesto. 

 

 

Pored izvanredne interpretacije i šarmantnosti koje je pevačica emitivala preko malih ekrana, svi su bili oduševljeni i njenim izgledom. Ona je nosila zanimljive komade koji su sve poglede skretali u pevačicinom smeru zbog autentičnosti. 

 

Bojana je nosila šljokičavu haljinu koja je imala dekolte koji nije previše otkrivao, ali je bio dovoljno otvoren da doprinese sekespilu koji je želela da postigne. Zbog naramenica koje su bile na haljini, toaleta je pored disko efekta imala i sofisticiran momenat koji je naglašavao njen gornji deo tela. 

 

 

Da bi ostala u istom maniru bivša srpska predstavnica na Evroviziji je i svoju frizuru prilagodila disko fazonu, te je imala sitne loknice koje nisu mogle biti neprimećene. Na sve to dodala je i zlatne minđuše. 

 

Međutim dosta pažnje privukle su i njene pink cipele koje su u svakom smislu doprinela kompletnom stajlingu jer su se zbog boje uklopile u kompletan autfit i dale jednu celinu njenom stajlingu. 

 

Da li vam se dopada njena kombinacija?

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

 

makonda-tracker