korisni saveti

On ne stari — za sve zaslužna ISHRANA: Za ovog holivudskog glumac je VREME STALO kada je promenio JELOVNIK

0

On je odlučio da pre skoro 2 decenije promeni svoj način života koji ga je danas doveo do toga da izgleda veoma mladoliko. 

foto: EPA/NINA PROMMER
foto: EPA/NINA PROMMER

Holivudski glumac Rob Lou već dugi niz godina, kako komentarišu njegovi fanovi na društvenim mrežama, uopšte se ne menja. Međutim tajna njegovog izgleda leži u ishrani koju je regulisao pre 20 godina. 

 

— Svi pre ili kasnije dođu do te tačke kada shvate da više ne mogu da jede kao u fakultetskim danima. Nisam shvatio da sam napravio nešto radikalno tada, ali definitivno mi je to promenilo život — počeo je svoju priču Rob Lou za People.

 

On je odlučio da reguliše svoju ishranu i tako smanji unos ugljenih hidrata, pa je takav režim uspeo da održi skoro 20 godina. u svoj jelovnik uvrstio je mnogo povrća i voća, kao i ribu. 

 

— Ovakav način ishrane mi daje mnogo više energije tokom dana. Nisam umoran posle obroka, koncentrisan sam i mogu jače da treniram. Takođe sam vitkiji iako nisam na dijeti, nego se samo pridržavam ovog plana ishrane —  rekao je on.

 

Rob Lou je otac dvoje dece koji obožavaju slatkiše i glumac kaže da često podeli sa njim omiljenu poslasticu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Lowe (@roblowe)

 

— Volim picu, čizburger, sladoled i td. Život bez toga nije vredan življenja. Radi se o tome da nađeš balans i da jedeš sve, ali umereno. Ima dana kad imate jaku volju pa jedete samo zdravo. Dok dođu dani kad ne možete da se oduprete sladoledu i naćosima i to je ok — rekao je glumac.

 

— Sve dok se držite koliko toliko zdrave hrane, a izbegavate lošu - bićete dobro!

 

— Moramo da brinemo o sebi, da budemo disciplinovani. Moramo dovoljno da spavamo, da vežbamo i jedemo zdravu hranu. Ne gledam na sebe kao na profesionalnog sportistu, ali ako ne odem na vreme na spavanje, ne mogu da očekujem da budem pun energije sutradan - jednostavno je!

 

 

 

makonda-tracker