jednostavno i lako

Blejk Lajvli otkriva: Kada sam izbacila OVA DVA SASTOJKA, svi suvišni kilogrami su nestali

0

I dok mnogi misle da se nakon trudnoće moraju oprostiti od svog nekadašnjeg tela, Blejk Lajvli je svojim primerom pokazala suprotno. 

 

foto: Profimedia

Nisam jela gluten i soju koju nije nimalo lako izbaciti iz ishrane. Soje zapravo ima u svakom proizvodu, čak i onima koji se reklamiraju da su najzdraviji', požalila se glumica, ali u tome svemu ima jedna srećna okolnost. Lajvli nije morala da se odrekne slatkog. 'Ja sam mogla da jedem šećer, ali sve umereno. Treba telu dati samo balans proteina, ugljenih hidrata i puno, puno povrća.', dodala je.

 

Svog supruga Rajana Rejnoldsa upoznala je 2010. godine na snimanju filma "Green Lantern", a nakon dve godine prijateljstva postali su jedan od omiljenih holivudskih parova. Tajna njihove ljubavi je prijateljstvo koje čini temelj njihove veze i zbog kojeg lakše rešavaju sve konflikte.

 

Bili smo prijatelji dve godine pre nego što smo započeli vezu. Tretiram ga kao jednu od svojih prijateljica." kaže glumica otkrivši tako i da je zajednički smisao za humor ono što njihov uskorošestogodišnji brak čini čvrstim.

 

makonda-tracker