podigli javnost na noge

Blejk Lajvli šokirala svet NEOČEKIVANIM POTEZOM, Rajan Rejnolds se odmah OBRATIO JAVNOSTI: Ne mogu da vam opišem kako se osećam sada kada sam PROTERAN IZ SOPSTVENE KUĆE!

0

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds važe za jedan od najskladnijih parova Holivuda, zbog čega je potez slavne glumice ostavio njene brojne fanove u poitpunom šoku

foto: REUTERS/Lucas Jackson
foto: REUTERS/Lucas Jackson

Naime, Blejk Lajvli je sa svog Instagram profila obrisala sve fotografije sa suprugom, nakon čega je i njega izbrisala iz "prijatelja". Ovaj potez šokirao je brojne fanove poznatog para, a slavni glumac odmah se ovim povodom obratio javnosti:

 

- Baš bezvezno. Ne mogu da pronađem adekvatne reči da vam opišem kako se osećam sada kada sam proteran iz rođene kuće. Ne znam zašto je pobesnela - izjavio je slavni glumac nakon neočekivanog poteza svoje supruge.

 

Javnost se u sekundi našla na nogama, ali iznenađenje nije dugo trajalo, budući da je par objasnio o čemu je reč.

 

Naime, glumica "priprema teren" za svoj novi film "Šta se desilo Emili", zbog čega je rešila da obriše sve fotografije sa svog profila i ostavi samo onu kojom najavljuje film. Osim toga, Blejk je među osobama koje "prati" na Instagramu ostavila samo one koji se zovu Emili.

 

Bilo kako bilo, Rajan se nije zaustavio tu, što njihova armija fanova svakako obožava - ovaj glumački par ne propušta priliku da se šale jedno s drugim.

 

- Rekao sam ćerkama kako je mama otpratila tatu s Instagrama, ali su one samo "ispustile po gas" i otišle - rekao je Rajan, ističući kako su "još uvek male da bi shvatile ozbiljnost situacije".

 

 

makonda-tracker