verovali ili ne

Fotografija zbog koje se danas smeje cela Srbija: Kakva je veza između Boba Dilana i Zvonka Bogdana? (FOTO)

0
Dok ceo svet priča o tome hoće li Bob Dilan prihvatiti Nobelovu nagradu za književnost, u Srbiji je on posebno interesantan iz sasvim drugog razloga...
foto: Profimedia, Aleksandar Jovanović
foto: Profimedia, Aleksandar Jovanović

Otkad je objavljena vest da je ovogodišnji laureat muzičar Bob Dilan, oči javnosti uprte su u njega. Svi se pitaju šta on o tome misli, s obzirom na to da je do sad na njegovom sajtu osvanula samo informacija da je on dobitnik Nobelove nagrade, ali je i onda ubrzo uklonjena.

 

Da li će Bob Dilan biti sledeći? Ovih 6 ljudi je odbilo Nobelovu nagradu (FOTO)

 

I dok se mnogi pitaju hoće li slavni roker uopšte prihvatiti ovo prestižno priznanje, korisnicima društvenih mreža u Srbiji Bob Dilan je danas glavna iz potpuno drugih - i urnebesnih - razloga!

 

Naime, neko je uporedio nazive pesama slavnog američkog umetnika i vojvođanskog muzičara Zvonka Bogdana i primetio da su gotovo identični!

 

Pa, tako Bob Dilan kaže da je išao da se vidi sa Ciganinom, a Bogdan peva: "Evo banke, Cigane moj". Dok Dilan peva "Blowin' in the Wind", Zvonko Bogdan kaže da "hladan vetar poljem piri"...

 

Naravno, raspored pesama na ovim albumima nije ovakav - štaviše, tu su se našli i neki hitovi koji uopšte nisu deo albuma na ovoj fotografiji, ali je šala, svakako, urnebesna!

 

foto: Facebook Printscreen

 

 

makonda-tracker