moiže biti korisno

Trik uz koji neće otkriti da ste ih špijunirali: Kako da ANONIMNO pogledate stori na nečijem Instagramu?

0

Ova caka vam može pomoći da bez znanja date osobe pogledate stori na njihovom profilu na Instagramu. 

Postoji caka uz pomoć koje možete anonimno da pogledate stori na nečijem Instagram nalogu
Postoji caka uz pomoć koje možete anonimno da pogledate stori na nečijem Instagram nalogu foto: Shuttesrstock / Svitlana Sokolova

Mnogi od nas vole da provode vreme na Instagramu. Neko voli da kači slike i proverava koliko ima lajkova, neko gleda zanimljivosti iz raznih oblasti, a neko svoje prijatelje, kolege, simpatije...

 

Ukoliko su ovi poslednji u pitanju, a ne poznajete se, nije retka situacija da biste voleli da vidite šta su podelili, ali da ne želite da posle oni vide da ste im pogledali sadržaj storija.

 

Naime, kada korisnik Instagrama podeli stori, on na svom nalogu može videti korisnička imena profila koji su videli njegov stori. 

 

Postoji jedna caka uz pomoć koje možete izbeći da neko vidi da ste pogledali njegov Instagram stori.  

 

Da biste pogledali anonimno stori na Instagramu, potrebno da je isključite internet
Da biste pogledali anonimno stori na Instagramu, potrebno da je isključite internet foto: Michele Ursi / Alamy / Alamy / Profimedia

Potrebno je da na vašem telefonu upalite režim rada u avionu. Ovaj režim je spas u takvim situacijama. Neophodno je da unapred učitate Instagram priču na Instagram, pa nakon toga možete da je vidite bez obzira da li ste povezani na internet.

 

Evo šta treba da uradite. Idite na profil određene osobe i učitajte priču. Isključite svoj WI/FI ili mobilnu vezu ili pređite na režim rada u avionu, a zatim se ponovo vratite na stranicu da biste pogledali priču.

 

Stori će se učitati, a Instagram neće moći da broji vaš pregled i to je to. Nije tako teško.

 

Međutim, postoji jedna kvaka. Ako je osoba podelila izuzetno dugu priču (poput dugačkog video zapisa), možda nećete moći da je vidite u celini. Ili ako je osoba podelila mnogo slajdova priče, oni se neće unapred učitati i videćete samo nekoliko njih.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker