tome se nije nadala

Zbog JEDNE REČENICE je izgubila 250.000 fanova: Pevačica uputila vatrenim obožavaocima uvredu koja će je mnogo koštati

0

Nakon što su joj fanovi pokazali svoju beskrajnu ljubav, jedna od najpopularnijih pevačica današnjice reagovala je na neočekivan način i time ih ponizila

Dodža Ket na dodeli nagrada Billboard Music Awards
Dodža Ket na dodeli nagrada Billboard Music Awardsfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Popularna pevačica i reperka Dodža Ket jedna je od najvećih muzičkih zvezda danas i osvajačica Gremija, ali proteklih dana fanovi joj okreću leđa.


Prema podacima na sajtu Hype Auditor, ona je za kratko vreme izgubila 250.000 pratilaca na Instagramu, a ugašeno je mnogo profila koje su na Tviteru vodili njeni obožavaoci, na prvom mestu oni najveći: The Kittens Room, Doja HQ i Doja Cat News.


Razlog je način na koji se Dodža Ket ophodila prema njima, pre svega to što im je poručila da – nađu život, zaposle se i pomognu roditeljima po kući.

 

Naime, nedavno je jedan Dodžin pratilac napisao pevačici da bi voleo da je čuje kako fanovima poručuje da ih voli, na šta je ona odgovorila:


Ne volim vas jer vas ni ne poznajem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)


To je pokrenulo lavinu negativnih komentara, a mnogi obožavaoci ove muzičke zvezde istakli su da su posvetili svoje živote jačanju njenog brenda, hvaljenju njenih pesama i stila na društvenim mrežama, da je obožavaju...


Pevačica je svima koji se nazivaju Kittens (mačići) da bi ukazali da su njeni fanovi poručila da moraju da nađu život.


Ako sebe nazivate Mačićima, to znači da morate da se sklonite od telefona, nađete posao i pomognete roditeljima po kući – napisala je Dodža.


Dodža Ket rođena je kao Amalaratna Zandil Dlamini u Los Anđelesu, u umetničkoj porodici južnoafričkof porekla. Od malena je svirala klavir i bavila se plesom, a karijeru je započela singlom So High, koji je objavila 2013. godine.

 

Dodža Ket na Met gali 2023. godine
Dodža Ket na Met gali 2023. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

U međuvremenu je objavila tri albuma, 16 puta je nominovana za Gremija, a jednog je i osvojila. Magazin Time ju je nedavno proglasio jednom od 100 najuticajnijih ljudi na svetu, a uz to je dobitnica po pet priznanja Billboard Music Award i American Music Award i četiri MTV Video Music Award.

 

 

BONUS VIDEO: Snimak Kim Kardašijan koji je zgrozio pratioce na Instagramu

 

makonda-tracker