Najstariji navijač

SUPERBAKA je najveći Novakov fan u Australiji: Srpski teniser je ušao u finale, ali ceo svet priča samo o njoj

0

Srpska baka koja gleda Noleta uživo na svim mečevima u Australiji, postala je jedna od najvećih atrakcija turnira.

foto: Martin KEEP / Archive: AFP / Profimedia
foto: Martin KEEP / Archive: AFP / Profimedia

Novak Đoković je, uprkos problemima sa povredom, neumoljivom igrom stigao do finala Australijan opena. Iako je Nole bez ikakve dileme najveća zvezda u Melburnu, ozbiljno je ugrožen po ovom pitanju, pošto jedna superbaka preti da mu otme svu slavu.

 

I to baka koja je njegov najveći fan. Ovu baku iz Srbije mogli ste primetiti na tribinama dok je Nole igrao mečeve, kao i na ulicama Melburna gde je slavila Đokovićeve pobede zajedno sa našim duplo i troduplo mlađim zemljacima.

 

Osim po svojim godinama, baka je bila upadljiva i zbog toga što je nosila majicu sa natpisom "Srbija", kao i zastavu naše zemlje.

 

O baki, sem da je veliki Noletov navijač i da je Srbijanka, za sada se ne zna mnogo. Međutim, nema ko je nije primetio u teniskom kompleksu u Melburnu gde se igra ovaj turnir.

Jedan naš zemljak koji je primetio baku na tribinama je usnimio i okačio klip na Tik-tok. Snimak u kome njih dvoje razgovaraju o Noletu je jako brzo postao viralan.

 

Super-baka na stadionu
Super-baka na stadionu foto: Bobbiista / Tik Tok

- Zašto si došla?

- Da gledam Đokovića. Zašto je tako mršav?

- Ko, Đoković? Nije on mršav...

- Nije lak sport... Gde su mu roditelji?

- Eno ih

 

Super-baka sa mladim navijačima u Melburnu
Super-baka sa mladim navijačima u Melburnu foto: Bobbiista / Tik Tok

Ovako je izgledala konverzacija autora snimka i superbake, koja je posle proslavila Noletovu pobedu sa ostalim navijačima našeg tenisera. Ne sumnjamo da će ova dama biti velika podrška Đokoviću i u predstojećem finalu sa Cicipasom.

 

 

makonda-tracker