EKSCENTRIČNO

ISPOVEST JEDNE AMERIKANKE ŠOKIRALA JE SVET: Smučile su mi se kratke veze, pa sam se UDALA ZA SAMU SEBE! (FOTO)

0

Odlučila je da samu sebe veri, potom i organizuje venčanje, a pozvala je samo odabrano društvo.

ilustracija
ilustracijafoto: Profimedia

Napravila sam selekciju i odabrala goste koji će u tome videti nešto pozitivno umesto da me osuđuju ili izvrgnu podsmehu. Pozvala sam 25 bliskih prijatelja i svoju sestru. Ponudila se da mi ispeče svadbenu tortu. Odlučila sam da ne pozivam roditelje ni brata. Oni me, naravno, vole, ali kako su predani katolici koji misle da je brak veza između muškarca i žene, nisam htela da im bude neugodno. Ja sam reiki-učiteljica i glumica i oni su do sada navikli na moje ekscentričnosti, ali ipak…

Trebalo mi je sedam minuta da pročitam zavete samoj sebi, pri čemu sam koristila ručno ogledalo. ”Obećanjem da ću učiniti sve što je potrebno da te usrećim, voleću i poštovati samu sebe do kraja života”, izgovorila sam. Kad sam se osvrnula oko sebe, primetila sam da moji prijatelji plaču. Zatim sam na prst stavila i drugi prsten. ”S ovim prstenom samu sebe venčavam”, rekla sam nasmejavši se, a svi su stali gromko da odobravaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenilyn (@jenoele) on

I drugi prijatelji priključili su nam se na žurki posle venčanja. Iako to nije bio službeni obred, sadržao je sve što sam ikad zamišljala da će biti deo mog venčanja. No, ako se pojavi pravi muškarac, spremna sam i za drugo venčanje, bez prethodnog razvoda! 

makonda-tracker