EKSCENTRIČNO

ISPOVEST JEDNE AMERIKANKE ŠOKIRALA JE SVET: Smučile su mi se kratke veze, pa sam se UDALA ZA SAMU SEBE! (FOTO)

0

Odlučila je da samu sebe veri, potom i organizuje venčanje, a pozvala je samo odabrano društvo.

ilustracija
ilustracijafoto: Profimedia

Dženilin Noel Rodrigez je glumica, producentkinja i spisateljica iz Njujorka koja je ostvarila vrlo zanimljivu ideju - udala se sama za sebe! Mlada Amerikanka je bila žrtva nasilne veze, te se ovim činom obavezala na ljubav sebi samoj kako bi iskazala poštovanje i snagu povodom svega što je prošla. Ovo je njena iskrena ispovest o ovom pomalo neobičnom danu iz snova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenilyn (@jenoele) on

 

Pregledala sam ponudu jedne zlatare i odjednom mi se oteo usklik zadovoljstva. O bože, još je tu! Još pre pet godina uočila sam neverovatan prsten, ali 300 dolara tada nisam imala razloga potrošiti. A onda odjednom, našla sam povod! Odlučila sam da se udam – za sebe! Uvek sam planirala raskošno venčanje sa čovekom svojih snova, s kojim će tako započeti dug i srećan brak. Ali, stvari se nisu razvijale u tom smeru. Pre godinu dana, kad sam raskinula s partnerom s kojim sam bila u vezi šest godina, počela sam ponovo izlaziti. Bila sam u kratkim vezama s više muškaraca, koji se prema meni nisu baš najbolje odnosili. Zato sam odlučila da ubuduće budem sama sebi na prvom mestu - kazala je.

Dve nedelje kasnije, moj prsten iz snova je stigao. Bio je to klasičan venčani prsten i bio je prekrasan! Stavila sam ga na domali prst i snimila fotku. Zatim sam je stavila na Instagram i napisala – sad znam da sam ja ona prava! Objavu sam završila hashtagom #verenasasobom. Zafrkavala sam se, naravno. Ali svim mojim prijateljima ideja se strašno svidela. Kad je onda venčanje, pitale su me najbliže prijateljice, ohrabrujući me da ga zaista i priredim. I tako sam poslala vest – rezervišite datum! Odabrala sam 11. novembar, koji je srećan dan.

Nije svima odmah bilo jasno šta sam naumila...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker