Emisija Jelen Top 10 na RTS-u

0
Muzička emisija Jelen Top 10, jedina emisija koja promoviše savremenu domaću pop i rok scenu i mlade bendove iz Srbije i regiona, od nedelje 13. juna premijerno će se emitovati na drugom programu RTS-a. Osim promene kanala startujemo i u novom terminu i to sva

Jedinstvena muzička emisija Jelen Top 10 nastavlja sa promovisanjem dobre i kvalitetne muzike i tokom leta, pružajući brojnim gledaocima, na kraju vikenda, pravu meru informacija upakovanu u originalan i provokativan TV program.

Šarmantni voditelj emisije Lazar Sakan imaće zadatak da Vas upozna sa novim i kvalitetnim bendovima sa domaće muzičke scene ali i da Vas informiše o svim aktuelnim kulturnim i muzičkim događajima koji su se, u nedelji za nama, održali u Beogradu. Prvo u nizu noviteta očekuje Vas već u narednom izdanju Vaše omiljene muzičke emisije kada će se kao gošća-voditeljka oprobati Aleksandra Kovač i tom prilikom proveriti da li je Lazar naučio da peva.

Novi voditeljski tandem ugostiće ove nedelje Koyot-a, predstavnika regge pokreta sa zavidnom inostranom karijerom koji će gledaocima predstaviti jednu od svojih numera. Ne propustite Jelen Top 10, u nedelju, u 22.05 na drugom programu RTS-a i saznajte koje je to iznenađenje Lazar pripremio svojoj gošći.

Ko će se naći na Jelen Top 10 listi određivaće umetnički tim emisije na čelu sa supervizorom Slobodanom Konjevićem, ali ćete za redosled bendova na listi glasati Vi sami - glasanjem na sajtu www.jelenpivo.com.

makonda-tracker