uspešna i vredna devojka

Ona NIJE kao ostale voditeljke: Jovana Jeremić otkrila istinu koja je čini posebnom (FOTO)

0
Poznata voditeljka, koju publika obožava i pamti po rijaliti emisiji Parovi, nedavno je otkrila jednu zapanjujuću činjenicu i izazvala pravo oduševljenje javnosti.
foto: Promo
foto: Promo

Prvi susret sa Jovanom Jeremić, na Hepi televiziji, u zabavno humorističkom programu “Parovi” organizovao je Milomir Marić.


Pričljiva pravnica, tada je pred učesnicima i gledaocima priznala da je fakultet prava i master, sa svim desetkama završila pre roka, da je pobedila u besedništvu na temu “Dvostruki moral”, da se doškolovavala za novinarstvo i da – obožava da radi.

 

foto: Promo

Sada, svakog dana u 19 sati, u studiju Hepi televizije ona savršeno ugosti učesnike i sve koji vole rijaliti “Parovi”, razotkriva tajne iza kamera, obaveštava gledaoce šta rade njihovi favoriti.

 

foto: Promo

Fenomen “Parova” nije lako objasniti",  kaže Jovana Jeremić, " Gledaoci su se toliko vezali za učesnike ovog programa, da i dalje, posle dva meseca zovu, pitaju za takmičare. Interesuje ih kad će početi peta sezona “Parova” I hoće li među učesnicima biti I onih iz prethodne, u kojoj je pobedila Ružica Veljković?

 

foto: Promo

Plavokosa voditeljka, u čiju emisiju gosti rado dolaze, osim što mnogo radi, stiže I da vežba, durži se sa kolegama. A, kako sama kaze, dosta vremena provodi u kuhinji.

makonda-tracker