Survivor: 49. epizoda - Sitno broje do finala

Još malo pa gotovo. Nema kome nije frka, a svi se prave da im je svejedno. Zato su se i usplahirili pred borbu za imunitet.
0
1 / 8 Foto: Tv Fox

Srđan, Vesna i Dule su spremni da grizu ne bi li dobili ogrlicu, Teji je jasno da je na ivici, pa bi i ona da se zakiti. Dok je sakupljala drva, Teja je načula da Dušan, Srđan i Vesna planiraju da je liferuju, ali ona se uzda u sreću. Vesna je više u fazonu da Teja ne uzme ogrlicu nego da je neko konkretan uzme.

Ipak, sreća je danas na Njegoševoj strani. Ponovo. On osvaja imunitet, a lutrija odlučuje da Teja krene na Ostrvo duhova. Eto vremena da se još malo počešu jezici. Srđan se ne zaustavlja u opanjkavanju Teje, ni Vesna ne štedi jezik, Njegoš i Dušan prozbore po koju. Samo Aca ne učestvuje, njemu nije jasno zašto su se navrzli na Teju kad je Nemanja bio sto puta gori, pa nisu vrištali na njega. I nije mu jasno kako je Klemen ispao, on baš nije imao loše mišljenje o njemu. Aca pretpostavlja da se Klemen sam izbacio jer ga je Srđan izvređao. A ono što Srđana muči nije Tejina taktika. Fala bogu, ovo je igra i sva su sredstva dozvoljena. Njega muči to što ona slaže, a ne trepne. I Vesna se slaže. Teja je perfidan igrač, ali nije fer igrač, smatra keva. Njegoš ponavlja da mu je žao što mora da podrži Teju a ne Vesnu, ali dao je reč. Ipak, i njemu na ruku ide ova frka, pa su zaboravili na njega, a on ima imunitet i mnogo sreće. Dalje, on preračunava ko bi iz Velikog veća mogao da ga podrži, pa dođosmo do spiska na kom su Nikola, Nemanja i Višnja.

I dok Njegoš brine svoju brigu, Teja tumara Ostrvom duhova. Jedini komentar na sinoćnji skandal na Plemenskom savetu jeste da ju je Srki baš iznenadio. Ali, ima ona razuemevanja za njega, uplašio se jer je ugrožen, pa sad priča bajke. Ona ga je lepo pitala da joj navede primer njene lukavosti, a on tuc-muc. Nema argumenata, kaže Teja. I još se pribojava za svoj ranac jer su joj Srđan, Vesna i Dule trkeljisali pre neki dan i našli onaj redosled izbacivanja.

Vesna se pita šta je garant da Teja nije i u privatnom životu ovakva zloća. Srđanu je drago što će da izađe čista srca i obraza. Dušan danas ne može da dođe do reči, ali zato Aca može: on je naumio da glasa za Vesnu i nema boga. Što reče: Doćerasmo cara do duvara. Dušan, Srđan i Vesna su izričiti u tome da će glasati za Teju. Volela bi, doduše, Vesna, hipotetički, da vidi kako bi Teja reagovala kad bi joj, recimo, ona sad prišla i ponudila joj savez.

I dok odbrojavaju do sledećeg izbacivanja, u mašti broje 100 000 evra. Svako ima velike planove, svima bi dobro došao taj keš, a Aca i Njegoš se čak klade u Acinu pobedu. Kladionica je otvorena, samo još da vidimo šta Veliko veće ima da kaže.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker