Survivor: Prvi taktovi

Kao što je i obećala, dosledna Teja dan počinje taktikom-igrom koju nije želela, ali su joj saplemenici prikačili. U tom smislu, izjavljuje da joj je žao što je onomad uzela crni glas, pa je Višnja nastradala.
0
1 / 17 Foto: Tv Fox

Ali, od sad pa nadalje, drugačije će ona igrati, nema šanse da će da joj bude žao nekoga, pa da je srce vodi. Srđan suče brke i pita se: nije li Tejino ponašanje deo neke taktike...Njegoš i Aca ovog jutra vode nekonvencionalne razgovore, pa odlučuju i da se okume jednog dana.

Srđan je usamljen na plaži, gleda ka pučini očekujući povratak Dušanov. Klemen je smrknut, isto k’o i Srđan, ali ga more druge brige: ili će Njegoš da leti, ili oni. Međutim, Teja ima bolje rešenje: što da lete oni, kad mogu da se udruže i naprave savez za pobedu. Eto, šta bi falilo da se ona, Aca, Njegoš i Klemen drže zajedno do finala, tj. da liferuju Dušana, Srđana i Vesnu? Njegoš se odmah slaže, i Aca se slaže, pa i Klemen klimne u znak potvrde. Zato, kaže Teja, iako je ranije planirala da glasa za Njegoša, neće to učiniti, nego sad da vide kakvu taktiku da smisle za trougao koji im smeta. Ćaskanje prekida Duletov i Vesnin povratak i oduševljenje zbog pokona. Ima svačega tu: i banana i ananasa i soja sosa i hleba, za Srkija piva, neki sir su doneli, čaj, svašta za podmazivanje želuca. Idila traje dok traje gozba. Posle toga, opet je vreme za velike planove.

Pošto su se Teja, Kle, Aca i Njegoš lepo organizovali, u zavisnosti od toga ko danas uzme inunitet, pitanje je hoće li prvo izbaciti Vesnu ili Srđana ili Duleta. Tu, inače, može da dođe do malih nesuglasica jer Aca uopšte nije u fazonu da glasa za Srkija. A Srđan i Dušan se, sa druge strane, nadaju da će ipak Njegoš biti izbačen, bar su tako svi do sada najavljivali. Ali, Dule nije mutav, njemu je jasno da je Njegoš možda sklopio dil sa Tejom, Klemenom i Acom. I Njegošu je jasno da mu je Dušan namestio lošu poziciju u plemenu i zato mu ni pet para ne veruje. Tu se nekako i Aca stvorio, pa Srđan i Dule dele svoje dileme sa njim. A Aca vešto izvrdava da odgovori. Srđan smatra, iako su se Aca i Njegoš zbližili, da se Njegoš neće libiti i za Acu da glasa, kad za to dođe vreme. Dušan i Srle su sigurni da su Teja, Klemen i Njegoš sklopili pakt, ali ne slute da je Aca četvrti začin u toj čorbi.

Pred Plemenski savet izvesno je samo da je Teja bezbedna jer je u igri osvojila imunitet. Lutrija odlučuje da Vesna krene put Ostrva duhova. Ona ne pronalazi imunitet, ali planira da ostale drži u neizvesnosti i da blefira.

Konkretno, Srđan i Dušan planiraju da uzmu dupli glas jer samo tako mogu da drže situaciju pod kontrolom. Ne znaju, međutim, da je kontrola u Njegoševim rukama. Tajni imunitet!

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker