Survivor: Aca pregazio Višnju

Jedna od najkontroverznijih takmičarki ove sezone, Višnja Banković izbačena je na Plemenskom savetu. Žena Crni đavo, kako su je zvali pojedini takmičari, pomrsila je konce mnogim mišićavim momcima i pokazala da za ovu igru snaga ipak nije presudna. O njoj se n
0
1 / 19 Foto: Tv Fox

Njegoš je jedini veoma dobro raspoložen. Šeretski se smeška sve vreme i pita se jesu li svi snuždeni jer im je pokvario plan da ga se ratosiljaju? U borbi za crni glas (pravo veta), pobedio je ponovo Aca. I sve se činilo je Vesna ovog puta već viđena za izbacivanje ali nešto se promenilo.

Vesna je na iglama, čula je da Njegoš lobira protiv nje.  Ali, pravi dramski dijalog vodili su Srđan i Dušan. Ubeđeni su da bivši Ga’dang namerava da eliminiše bivše žutaće i sada žale što su Nikolu tako glupo izbacili, a nisu ni Njegoša izvrbovali na vreme. Ustvari, Dušan žali više nego Srđan, kome  je svejedno i čeka da bude šta biti mora. Dušana i dalje nervira Aca. Nije mu jasno zašto se Aca tako dobro kotira kod ostalih, mada sluti da je u pitanju njegov karakter. Pa kaže:

- Takav je Aca lik, ima tu primarnu lukavost i inteligenciju. Nije ni pametan, ni mudar, ni načitan, ali ima tu uličnu inteligenciju da ume da sačuva svoje dupe.

Umeo ili ne umeo, tek sudbina sledećeg kandidata za izbacivanje je u Acinim rukama.

Istina, Njegoš ih je svetski zeznuo, a Aca je skroz nepredvidiv, tako da je ishod Plemenskog zasedanja krajnje bio neizvestan. Višnja je bila svesna činjenice je da ne može ni na koga više da se osloni, nikome ne veruje i nema pojma šta je čeka.

I Andriju na Plemenskom takođe zanima ko kome ne veruje i ko se s kim petlja. Vesna se oseća ugroženom i kaže da bi, da može da vrati vreme, promenila taktiku: Ne sviđa joj se što je Njegoš zaštićen jer bi sigurno bio izglasan. A što se tiče okretanja leđa i lobiranja, pa tu je sve jasno kao dan. Dogovori postoje i to prećutni. Jer, da nije tako, zašto bi Klemen glasao za Dinu s kojom je bio super ortak, pita se Vesna.  Njegoš se sad već otvoreno ljuti što se ponašaju prema njemu kao da je krvolok i što hoće da ga izbace. I drago mu je da ima imunitet jer nema nameru da se preda. 

Nemanja i Nikola su raspoloženi za podbadanje, pa ih zanima da li Divata smatra da takmičar treba da okrene leđa drugu zarad pobede. Odgovor je jasan i jednoglasan: NE! Aca ustupa ogrlicu Teji koja je odahnula, ne mora da napiše ničije ime. Pošto je iskukala veto, sada je situacija krajnje dramatična.

Klemen, Aca, Višnja i Njegoš na jednoj, Srđan, Dušan i Vesna na drugoj strani. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da Višnja i te kako ima razloga da se znoji, a i keva je nekoliko puta bila u problemu. Sigurna je da će i ovog puta osvojiti izvestan broj glasova, ali ni Višnji nije čvrsto pod nogama jer će ex Manobo glasati za nju. Kako se i očekivalo,V išnja i Vesna dele isti broj glasova. Ali niko nije očekivao da će Aca presuditi: takmičar koji napušta igru i novi član Velikog veća je Višnja!

Na Vesninom licu osmeh, na Višnjinom grč. Aca je principijelno je glasao za onu koja mu od početka ne pasuje. Sada su dve struje u Divati brojčano jednake. Pitanje je samo ko bolje računa.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker