Survivor: Skromnost je vrlina

U 39. epizodi rijaliti serijala Survivor, robinzoni upoznaju lokalno stanovništvo i uviđaju da je moguće živeti srećno i bez frižidera i televizora
0
1 / 16 Foto: Tv Fox

Divata se prethodne večeri srela sa Nemanjom. Opšti utisak je da je prvi član Velikog veća bio malo nervozan, a Njegošu teško pada neraspoloženje njegovog bivšeg mentora. Sekira se Njegoš što Nemanja nije pokazao osećanja, ama ni da se nasmeje. Ni na ostale Nemanja nije ostavio bogzna kakav utisak, a najviše ih nervira Nemanjina priča o bančenju po kafićima. Višnji se ne sviđa što je Nemanja hteo da zna ko je najslabiji a ko najjači takmičar, Teja nema dileme, a samo Dina žali što je Nemanja napljuvan, a Njegoš je ispao naivan i izmanipulisan. Teja hladne glave tvrdi da je logičnije da bude izbačen neko ko je psihički slab, a ne fizički i u tom smislu, ona bi glasala pre za Dinu nego za Vesnu. Ta izjava nailazi na Višnjino odobravanje.

Međutim, iako Njegoš smatra da su mu odbrojani dani na Filipinima, ostali imaju druge planove. Kako su sada grupe jasno podeljene, Njegošev glas može da bude ključan. Višnja sluti da će doći oko otimanja o Njegoša jer bi njegov glas mogao da donese prevlast jednoj grupi. Dina takođe očekuje sukobe, a i Njegoš se uzda u to da će dve grupe da zarate, ali da je on na udaru jer se ni jednom nije priklonio carstvu. Srđana ič ne zanima ko će da glasa za njega; trenutno ga more druge brige- da li se njegova devojka do sada udala!

Mali predah, vreme je za veliku borbu. Divata se ponovo deli u dve grupe, a ko izvuče crni žeton, ne učestvuje u igri. Ipak, darežljivi Andrija saopštava da će izopšteni takmičar imati mogućnost da osvoji nagradu, tj. obilazak lokalnog sela, pod uslovom da se kladi na pobednički tim. Posle crnog glasa, Višnja dobija crni žeton. I, da maler bude veći, kladi se na poražene. Klemen, Dina, Njegoš i Dušan u foto finišu pobeđuju u neizvesnoj borbi.

Poseta selu otvorila je oči posetiocima. O, da...može se živeti i bez frižidera i bez usisivača, pod krovom od pruća, bez interneta i televizora, sa čoporom nasmejane i vesele dece. Domaćini ih dočekuju raširenih ruku, dok lokalno stanovništvo pomalo zazire od ove čudne ekipe. Dina lako nalazi zajednički jezik sa domaćicom i priključuje se pripremi ručka. Za stolom je veselo, ali kada se napune stomaci zabavi je kraj. Srdačno opraštanje i nazad u pakao.

Pošto su se vratili i razmenili utiske sa ostalom ekipom, vraćaju se staroj temi: Nemanji.

I tako u nedogled...

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker