Survivor: Plemenski savet srušio Spartu, Punisher Nikola izbačen

U 38. epizodi popularnog rijaliti programa, koja je emitovana na TV Fox 14. januara od 22 časa, Punisher Nikola napustio je ekipu robinzona.
0
1 / 12

Divata izašla na još jedno glasanje, ali i pred prvog člana Velikog veća, dojučerašnjeg saborca Nemanju. Njegoš je ufitiljio, osetio se ugroženim iako je spustio loptu i ovih dana se sa svima lepo slaže. Srđan, međutim, ne misli da čovek može da se promeni za nedelju dana i da nije OK da samo Nemanja ispašta za zajedničku grešku i zato ne odustaje od svoje odluke da glasa za Njegoša. Ni Teja nema dilemu, Nikola je zreo za izbacivanje, pogotovo jer ne zna šta je u njegovoj glavi.

Dule je takođe oporavljen nakon nesvestice koja ga srušila prethodni dan i spreman je za još jednu borbu. Pobednik je dobio dve nagrade, slatku i slanu. Slatka nagrada je takozvani crni glas, koji onom ko ga osvoji omogućava da zabrani nekome da glasa. A pobednik, osim ogrlice osvete, dobija i dva hamburgera i koka kolu, s tim da ima samo tri minuta za klopu. Motivacija je velika, ali presudna je sposobnost. Iz dve runde kao pobednice izlaze drugarice Višnja i Teja, a Višnja u finalu ima više sreće.

Njegoš nije mogao da je gleda dok jede, pa je okrenuo glavu, a i drugima je teško palo jer ih je glad urnisala. Da bi skrenuli misli, ponovo se razglabalo o tome da li je Klemen našao imunitet, pa ćuti ili ga je našao Dule pa ni on neće da kaže. A Dušan prepričava do detalja šta je jeo, pio i kako se odmarao.

Pred Andrijom i Nemanjom na Plemenskom savetu nije bilo lako. Sudiju je zanimalo šta Njegoš misli o Nemanji sada, posle svega, na šta je ovaj odgovario da mu nisu jasni neki Nemanjini postupci i da je sada, pošto mu je Srđan otvorio oči, malo i promenio mišljenje o svom dojučerašnjem drugu. 

Srđan je na mukama dok smišlja odgovor na Andrijino pitanje: A šta ćeš da radiš i kako ćeš da glasaš kad u finalu budeš samo sa svojim prijateljima?. Odgovora nema, teška je to situacija. Nemanja nema mnogo pitanja, bio je baš ćutljiv, pa je na scenu stupila Višnja. Ona je stavila Dini veto na večerašnje glasanje, što je sigurno, sigurno je. Ipak, Srđan misli da Dina zaslužuje gospodski tretman, pa ju je okitio ogrlicom za imunitet.

Glasanje je počelo, a Punisher je znao - on je sledeći: Nikola se sa svima pozdravio još pre izglasavanja i otišao da zauzme mesto u Velikom veću, pored Nemanje. Sparta je srušena! Ipak, kako jednom reče Nikola, i u porazu Spartanci ostaju dostojanstveni. Nije se videlo razočaranje u očima ovog zanimljivog momka.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker