Survivor: Bure puno aforizama

Trideset sedma epizoda rijaliti programa Survivor emitovana je 13. januara u 22 časova na televiziji Fox, a gledaoci su mogli da uživaju u neuobičajenom skladu i harmoniji koja vlada među učesnicima.
0
1 / 12

Pošto je Nemanja izbačen iz Survivora, Filipini su ponovo postali raj na zemlji. U plemenu vladaju sklad i harmonija, dojučerašnji zakleti suparnici sada su najbolji prijatelji. Njegoš je ponovo dobro raspoložen, a kako i ne bi bio kad je Srđan od rane zore u zabavljačkom fazonu. Svi se smeju njegovim duhovitostima, a Njegoš najglasnije. Pošto je Dušan od gladi, umora i niskog pritiska pao u nesvest, a lekar ga povratio, sad mogu da odahnu i malo se razonode.

Opušteni su kao da ih danas ne očekuje borba za imunitet i tako opušteni izlaze pred Andriju. Ipak, uozbiljiće se dok kažeš piksla kad shvate da je u pitanju igra memorije. I to ne bilo kakva. Prvo odgovaraju na pitanja vezana za takmičenje, potom treba da obave osnovne računske radnje (sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje), a ko prvi to savlada, onda mora da savlada još i drveni kavez i gredu na vodi. A pitanja? Andrija se baš nauživao dok ih je gledao kako se preznojavaju dok se prisećaju pre koliko dana je izbačena Ana Stojanovska, koliko delova je imala slagalica u jučerašnjoj igri, broj tuševa na ujedinjenju, koliko takmičara je izglasano na Plemenskim savetima…Srđan ubedljivo pobeđuje i ogrlica za imunitet je na njegovim prsima. Ali, on ima mogućnost da izabere takmičara koji će na Ostrvu duhova potražiti tajni imunitet i on u ekspediciju šalje Dušana. Dok se Divata ponovo ludo zabavlja u svom kampu, Dule muku muči sa pronalaženjem tragova na Ostrvu duhova. Iako sto puta prolazi pored prvog znaka, on ga ne vidi i kad padne mrak, diže ruke od dalje portage. A u kampu, Višnja kuka na današnji zadatak i, kao i ostali, nepoznavanje matematike pravdaju nedostatkom skroba. Onda je na redu nagađanje da li Klemen ima ili nema tajni imunitet i kako bi ostali postupili da ga imaju, a Njegoš i Nikola, iako fino sarađuju sa saplemenicima, znaju da su i te kako u opasnosti. Njegoš je svestan da će ga sigurno izbaciti,  a Nikola se još uzda u loše međuljudske odnose i ranije nesuglasice među članovima Divate, još iz vremena dok je on boravio na Ostrvu duhova.

Razdraganii, čili i veseli, odlaze na spavanje. Čije li će ime sanjati?

 

 

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker