Survivor: Seka Aleksić na žurci robinzona

U utorak, petog januara u 22 časa na televiziji Fox gledaoci će u rijaliti program Survivor videti žurku, ujedinjenje i povratak otpisanih, a specijalna gošća biće popularna pevačica Seka Aleksić.
1
1 / 4

Takmičare večeras očekuju brojna iznenađenja u najekstremnijem rijalitiju Survivor Srbija. Nakon poslednjeg gozbenog dvoboja na kojem su jeli specijalitete iz Survivor kuhinje - riblje oči, fermentisane račiće i pačija jaja, konačno će uslediti događaj koji su svi učesnici tako željno iščekivali. Da je neko beležio koja reč se najčešće pominjala u plemenima zadnjih par nedelja, svakako da bi ta reč bila ujedinjenje.

Nestrpljivi da naprave prvi veliki korak do pobede, robinzoni će konačno moći da odahnu i stanu pod istu zastavu. Manobo i Ga dang više ne postoje. Ujedinjeni, od danas, svako počinje borbu za sebe. Nemilosrdna trka počinje! Nije da toga nije bilo ni ranije ali interes plemena je uvek nekako morao da bude na prvom mestu. Sada to više nije slučaj. Kako će se snaći u novim uslovima, da li će se pridržavati starih dogovora ili su poslednji događaji u potpunosti promenili stanje u njihovim glavama preostaje da vidimo. Profesor iz Zvečana, najveći strateg u Manobu više nije siguran da li će moći da zadrži tako čvrstu poziciju u plemenu. Čuveni dvojac Njegoš i Nemanja se raspada nakon Njegoševog opanjakavanja ovog drugog. Sumnja i paranoja nagriza čak i Tejino i Višnjino prijateljstvo... Niko više nije siguran u iskrenost saplemenika.

Ali pre same trke do konačnog cilja, po starom dobrom običaju, takmičare će se dočekati brojna iznenađenja. Jedno lepo opuštanje, fantastična žurka i neočekivani gosti. Ni jednom od njih, takmičari se nisu nadali ni u najluđim snovima. Prva gošća, dama pod maskom obratiće im se i pozdraviti na čudnom srpskom jeziku. Nikome ništa neće biti jasno dok maske ne budu pale i dok se ne bude pojavila duga plava kosa. Seka Aleksić zapevaće najpoznatiju srpsku pesmu. Takmičari će biti u neverici, šala ili zbilja? Neće ni slutiti da to nije kraj iznenađenjima. U Survivoru nema opuštanja!

 



makonda-tracker