Survivor: Specijaliteti iz Survivor kuhinje

Članovi plemena Manobo, već tradiconalni gubitnici, suočili su se sa najvećom noćnom morom za sve učesnike Survivora. Pošto su pali na ispitu pravljenja SOS signala, ovaj put će morati da pokažu da li su u najtežim uslovima preživljavanja spremni da pojedu naj
0
1 / 9

Nakon pročitane poruke koja je nagoveštavala zadatak za osvajanje ličnog imuniteta, stomaci su krenuli da se okreću. Očekivali su ovaj trenutak ali su se nadali da će ih zaobići. Luka je slutio na crve, Dušan na pržene skakavce, Dina na pipke, oči i neke noge. Srđan se teši da šta god budu dobili biće jestivo, pa nek ide život…

Dušan edukuje društvo o životinji sa najvećim proteinskim sastavom – balegarom koji sadrži 17 gr proteina i 4 gr nezasićenih masti. Vickasti Srki se nada da će dobiti balegara uhvaćnog u pola posla pa da ima i malo balege - glupo mi samo balegara da jedem.

- Lepo se vi hranite u Zvečanu - našalio se Luka sa Dušanom.

Ipak, na gozbenom polju nikome nije bilo do šale. Andrija saopštava da je današnja borba zaštitni znak Survivora – Specijaliteti iz Survivor kuhinje. Prvi specijalitet je ohlađen puding od fermentisnih račića. Dok je Dušan u dva zalogaja pojeo groznu smesu, poput čokolade, drugima se sve vraćalo nazad. Vesna je odmah odustala, preslano je i nemoguće da se svari. Posle nekoliko pokušaja odustajala je i Dina, dok su Srđan i Luka sa teškom mukom savladali i poslednju kašiku nakon koje su pokušali da povrate.

Drugi specijalitet su riblje oči. I dok su dva velika grozna oka iz tanjira buljila u takmičare, Luka se odmah povukao, što je mnogo, mnogo je. Dušan je opet u jednom zalogaju progutao sve, bez trunke gađenja na licu. Srđan se dvoumio, ali na kraju i on odustaje jer nema šanse da pobedi Dukija koji bi pojeo i mačku pored kontejnera. Ali treći specijalitet koji Dušan mora da pojede nije mačka, već pačiji fetus. Niko od takmičare nije mogao da poveruje da će Dušan i to da proguta. Zgrožena Dina je prekrlila lice rukama, a Dušan je hladno tražio kašiku.

- Ovo je najukusnije i najmanje gadno od svih.

Ostali su bili u neverici, bez teksta i komentara...Dušan je sasvim zasluženo osvojio imunitet.

Dok Manobljani jedu riblje oči, pleme Ga dang jedni drugima kopaju oči. Većina je poludela zbog Njegoševe preke naravi koji je zbog sitnice planuo i bacio ceo tanjir pirinča u šumu. Izgladneli takmičari nisu mogli da veruju da je to uradio, a ostala im je još samo jedna šolja pirinča.

- Njegoš je bahat i čovek koji ne može ni dve sekunde da razmišlja unapred....On je psihički nestabilan -ocenjuje Teja i dodaje:

- Brod se puni i lagano tone. A ovaj brod se zove Njegoš.

Na površinu isplivava i priča da Njegoš uveliko odgovora čak i svog najboljeg prijatelja Nemanju. Njegoš ignoriše svoje saplemenike i razmišlja samo o danu kada će se ujediniti.

Ne znaju Ga dangovci šta su muke. Posle najgoreg mogućeg obroka, Manobljani kuvaju preostali pirinač. Srđan komentariše sav užas osećaja kada brzo pojedeš svoju porciju i tužno blejiš dok creva sviraju kao truba Dragačevska.

Andrija još jednom dočekuje desetkovano pleme Manobo na plemenskom savetu. Nisu pali nikakvi dogovori, svako glasa po svojoj savesti. Dušan ponovo ustupa svoj imunitet, ovog puta Vesni. Većina je odlučila, Survivor napušta Luka. Njega će dočekati Spartanac kojeg samoća već ubija. Svakakve misli ga more, ujedinjenje, kako se postaviti ako dođe do te faze. Na kraju zaključuje da je low profile najbolja i najpametnija taktika. Naučio je i on lekciju.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker