Survivor: Ana beli platno na ostrvu duhova

Na plemenskom savetu Andrija izvlači sve informacije od takmičara, o prošlim i sadašnjim dogovorima, u kojim kombinacijama se vide, kako razmišljaju
0
1 / 12 Foto: Tv Fox

Takmičari pucaju od nestrpljenja i neraspoloženja. Svi su se ponadali da će posle borbe doći do ujedinjenja ali su ih organizatori još jednom naterali da se obešenih noseva vrate u svoje kampove. Višnja je naravno najglasnija u negodovanju, a za njom i Teja. Kažu da su se svi naoštrili i natemperali na promene jer im je više muka od ostrva i ekipe ali izgleda da od zapomaganja nema ništa. Kada bi znali da iznenađenjima nije kraj, ne bi trčali pred rudu.

Lekari su još jednom morali  da intervenišu u plemenu Ga dang. Srđana je ujeo pauk ispod oka, a obzirom da sa tamošnjim životinjskim svetom nema šale, usledio je detaljan pregled. Srki je očekivao da će se pretvoriti u spajdermena ali pošto se to nije desilo, preostalo je samo da tako natečen plaši žene. Njegoš ni ovaj put ne može da preskoči ogovaranje Srđana kojeg optužuje za smišljenu sabotažu prethodne igre kako bi Ga dang završio na Savetu.

Manobo je u najtežoj situaciji od početka takmičenja. Očekuje ih još jedan plemenski savet, a ostala ih je šaka jada. Vesela Makedonka više se ne osmehuje, nervozna je i odjednom joj sve nedostaje, porodica, krevet, televizor, šamponi, a u stvari svima je muka od glasanja. U borbi za lični imunitet pobeđuje Dušan. Na njega ostali članovi suptilno vrše pritisak, nagovaraju ga kroz šalu da imunitet da na aukciju. Jedino je pirinač na aukciji. Veliki je ovo pritisak na mene, moraću da prošetam“ izvlači se vešto Dušan. Takmičari znaju da niko nije bezbedan, slažu da se bi bilo lepo da se vrate kući ali baš nešto i ne moraju da požure sa tim.  Glup je osećaj kada te izglasaju iskreno ocenjuju situaciju.

Srđanovo odstustvo se jako oseća. Manobljanima nedostaje njegov humor, naročito Ani koja nikada nije bila tužnija. Kao da je predosećala....Vesna je dodatno poliva hladnim tušem na pokušaj da je ubedi da mogu bez još jednog muškog člana. Ne možemo same oštra je Vesna. Matirana ovom izjavom, Ana još više klone duhom.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker