Survivor: Rokada takmičara

U 18. epizodi rijaliti programa Survivor, koja se emituje na TV Foks u sredu, drugog decembra u 22 časa, publika će saznati ko je na redu za kartu u jednom pravcu
0
1 / 5 Foto: Tv Fox

Rokada takmičara dovela je do potpune promene pozicija. Pojedini učesnici žestoko će krizirati jer će lutati u traženju nove pozicije. Svima se od muke grči stomak. To se naročito odnosi na žene. Kada je u pitanju muški deo, pojedinci će se vešto snaći i zauzeti poziciju broj jedan. Hvatanje prednosti postaje opsesija svima tako da će mnogi biti loše volje. Naročito ako se to osećanje neizvesnosti i stalnih tenzija pomeša sa dodatnom nostalgijom za toplim porodičnim domom. Potećiće reka suza. Na ostrvu duhova vodiće se još jedna ljuta bitka za opstanak u igri. Ko će ovoga puta dobiti kartu u jednom pravcu i da li će ponovo uslediti nova iznenađenja publika će saznati večeras u 22 časa.

Privikavanje na nova plemena još traje. Survivor ne prestaje da ih iznenađuje. Manobo i Ga’dang očekivao je prvi susret i nikome nije bilo lako niti drago da se vide sa drugarima sa kojima su delili krov danima, a sada su čuli za svakojake priče.

Pece tužne trenutke bez Nikole pokušava da zaboravi spremajući hranu. Nije mu svejedno. I sam kaže da mu je neprijatno i da se još nije navikao, a očekuje da i u novom plemenu neće biti omiljen. Vesna ocenjuje da su njena i Anina pozicije u Manobu odlične, jer su njih dve jedine žene, a među njima nema surevnjivosti. Osim toga njih dve i nemaju neke preterane ambicije, što sa ženama u drugom plemenu, misli da nije slučaj.

Novi član Ga’dang Njegoš polako, uz tesnu saradnju sa starim saborcem Nemanjom, osvaja najbolje pozicije u plemenu. Njih dvojica su u prvom planu - prave doručak, prave krov, vode glavnu reč...dok se ostatak stare ekipe ućutao. Njegoš veruje da je ova nova postava, sa devojkama i Acom, dobitna kombinacija. Oslobođeni Aca razvezao je jezik, pa priča kao navijen.

Konačno da i on može nešto da kaže, a da ga niko ne poklapa. A već je spazio i pravog druga, Klemena. Simpatije su obostraneVišnja se ne primećuje, ućutala se, nema je nigde, i nekako je loše volje. Pred kamerama kaže da se oseća skucano, i da joj je teško kada pomisli na svoju porodicu. Emocije je preplavljuju, pa suze ne može da sakrije.

U borbi za imunitet aktivno su učestvovali samo dvoje iz svakog plemena, dok su ostali samo bili pomagači. Sve što je trebalo da urade je da dva člana plemena, vezana kanapom, isprate trag konopca koji ih vodi kroz lavirint drvenih prepreka. I ko prvi do cilja - njemu Toza (imunitet). Posle izjednačene borbe Ga’dang duet Klemen i Aca hvata prednost i tako ostaje do samog kraja. Toza posle dužeg vremena odlazi u Ga’dang.

Na Ostrvu duhova pravila su jasna, ostaje samo jedan. Andrija odvodi Nikolu, Milenu i Branku na teren gde treba da pokažu ko je najveštiji u slaganju slagalica.

Nikola pobeđuje, a za Milenu i Branislavu to je kraj boravka na Ostrvu duhova, i definitvno kraj njihovog učešća u Survivoru. Iako odlaze, zadovoljne su sobom. Pokazale su da mogu mnogo toga da preture preko glave, i više od onog što su očekivale. A pobednik Nikola postaje novi i jedini gospodar Ostrva duhova, rešen da ne prokocka drugu šansu i da pokaže svima šta znači biti borac i Spartanac.

Manobo kopka kako su se u suprotnom plemenu sada formirali odnosi. Slute da će Nemanja i Njegoš potisnuti Višnju, a moguće je da će u toj novoj konstelaciji profitirati Anita, koja ovom tandemu može više odgovarati. Tada Dušan skuplja hrabrost i starim članovima Manoba otvara dušu. Priča im za zaveru koju su kovali Njegoš, Nemanja i on, za plan i redosled izbacivanja, što ostalima u plemenu samo još više muti kompletnu sliku o ljudima. Bibi je razočaran. Posle ovoga što je čuo više nikome neće verovati, Ana je povređena.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker