Survivor Srbija: Kako povratiti snagu

U današnjoj epozodi pogledajte kako se pleme Ga’dang konačno najelo i još jednom posvađalo.
0
1 / 7 Foto: Tv Fox

Brojčano slabiji Ga’dang je povratio snagu i poljuljani moral. Petnaestog jutra na Filipinima dočekuje ih bogata trpeza. Praznih stomaka i gladnih očiju, navalili su na hranu. I ponovo se posvađali. Raskošni doručak pun vitamina obezbedio im je neophodnu energiju, da li će je rasuti na svađu ili pametno upotrebiti u igri saznaćete večeras u 22 časa.

Mali Aca tamani sve pred sobom, što Luku izrazito nervira. Luka smatra da je trebalo da podele hranu na ravne časti. I Teja komentariše Acino ponašanje: pojeo je skoro sav puter. Za to vreme izgladneli Manobo nagađa kakva ih igra očekuje. Manobo je tri puta zaredom osvojio imunitet, a da li će se i danas pokazati kao nepobedivi? Igra je teška, Višnja se loše pokazala, a Luka je nezgodno pao, ali je nastavio igru. Manobo ponovo osvaja imunitet. Vraćaju se u kamp bez euforije i pesme.

U Ga’dangu Višnja i Luka komentarišu današnji poraz. Višnja je svesna da jedan kiks u Ga’dangu može da odredi sudbinu. Pleme je jasno podeljeno, a prevagu na jednu stranu može doneti Peđin glas. On je svestan da od njega zavisi koja će struja prevladati. Kaže da svesno manipuliše i jednima i drugima jer ima koristi. Luki smeta Pece, Anita smatra da treba sačuvati devojke, Nikola komentariše Višnjin kiks na igri...Sve je neizvesno do Plemenskog saveta...

Ni Manobljani nisu ravnodušni na Ga’dangovo zasedanje. Branislava i Ana nagađaju ko bi mogao da ispadne. Bransilava pretpostavlja da će, nepravedno, muškarci prvo izabciti Klemena jer je najspretniji i najspremniji. Što on dokazuje veranjem na kokosovo drvo očas posla. A ostatak plemena brine zbog nedostatka hrane.Vesna kaže da ona može bez hrane, ali da će biti nezgodno kad muškarci počnu međusobno da se svađaju jer nisu navikli na glad. Konstatuju da je i bilo krajnje vreme da se Manobo malo zatalasa. Srđan se još nije nikome priklonio. On očekuje da će razdor biti veliki jer nisu svi stvoreni za sve igre, ali da neki to ne mogu da prihvate.To misli na Njegoša koji je sujetan i koji bi pre umro nego pauzirao u igri sa nekom ženom. Srđan kaže da testosteron štrca na sve strane i da bi trebalo još malo održavati privid sloge. I Vesna je sličnog mišljenja. Ona kaže da je Njegoš sujetan i kratkog fitilja, što mu neće biti smetnja samo u Survivoru već i u životu. Vesna je, inače, pobrala lovorike u današnjoj igri i dokazala da godine nisu bitne.

I Milena trijumfuje na Ostrvu duhova. Ona pobeđuje u duelu i teška srca se rastaje od svoje drugarice Ane. Kao nagradu za pobedu dobija ćebe, jastuk i večeru, što je vrlo veseli. A plaše je krabe i pacovi koji vršljaju iznad njene glave, pa mora da dežura s mačetom u ruci.

A iznad koga visi Damoklov mač?

 

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker