Branka prva napustila Survivor

Tikva je pukla. Čast i sloga za spartansko pleme Ga dang sada su samo misaone imenice
0
1 / 3 Foto: Tv Fox

Podele su više nego jasne, a uvrede pljušte na sve strane. Višnja i Teja su sada glavnokomandujuće žene. Nudeći svaki svoj poslednji zalogaj i vodu iz ruke halapljivim momcima, uspele su u potpunosti da ih očaraju i pridobiju eliminišući tako ostale dame iz igre. Ali pravi razdor nastaje nakon poslednje igre za imunitet. U dramatičnoj borbi na paukovoj mreži, činilo se da će pleme Ga dang ponovo da pojede suparničko pleme. Ali kost u grlu je zastala, a ta kost je bila atraktivna Milena koja se u poslednjoj rundi upetljala u mrežu kao pile u kučinu. I pored silnih napora, svesna da pobeda zavisi samo od nje, nije uspela da pronađe dodatni atom snage i obezbedi pobedu Ga dangu. Grčila se, naprezala i vrištala znajući da će doživeti pravi linč od svojih okrutnih saboraca. Da poraz bude bolniji, Milena je dozvolila da supraničko pleme dostigne i prestigne ubedljivu prednost koju su imali. Tako je zadat najteži udarac sujetnim spartancima. U spektakularnoj završnici poentirao je Klemen, poigravajući na mreži kao pravi Spajdermen, a potom izvodeći nekoliko salta, čisto da zasoli ljutu ranu izgubljenih Ga dang članova. Manobo je slavio pobedu, ni lepa Makedonka Ana nije marila što su svi videli njeno nago poprsje tokom borbe. Nije važno, sve za slavu i pobedu. Obešeni nosevi Ga danga govorili su sve, jedino je veliki vođa Pece dramatizovao situaciju skačući i psujujući glasno sve živo.

Milena je teško podnela prebacivanja svojih saboraca.

- Osećam se veoma loše, znam da sam kriva ali dala sam svoj maksimum, plačno je govorila Milena.

Tešile su je Anita i Ana koje su zgrožene nefer ponašanjem plemena.

- Nisam više ponosna na svoje pleme. Zvali smo se spartancima i dalje smo jaki ali neki se nisu poneli sportski ni malo, kaže Anita.

Za to vreme Višnja i Teja osipaju paljbu po onima zbog kojih su izgubili, odlazeći sa svojim dragim muškarcima u šumu po drva za ogrev. Još jedna divna prilika da se izgovaraju Anine silikonske grudi.

- Šta možeš da kupiš za 2.500 evra koliko koštaju silikoni? pitaju se muškarci.

- Dobar jugo, ma šta jedan, tri dobra juga! A možeš i da kupiš sadnice malina pa da zaradiš 10.000 evra – pokvareno se smeju spartanci.

Ipak, odlučujuća bitka dogodila se na Ostrvu duhova. U duelu između Gordane i Branke, menadžerka Goca pobeđuje i obezbeđuje sebi opstanak i novu šansu da se vrati u pleme. Prema Andrijinim rečima, Filipinci veruju u duhove. Zato svaki takmičar pre nego što napusti Survivor mora da dođe na Ostrvo duhova da očisti dušu. Ovo je poslednja šansa za opstanak ali na ostvu ima mesta samo za jednog.

Simpatična i dobrodušna Branka zauvek je napustila Survivor. I pre duela izjavila je da ne želi da se vrati u pleme. Najviše joj smeta Višnja.

- Balavica, ne smem slučajno da kažem da smrdi. Kaže, ja ne smrdim, mirišem. Važi, posle 10 dana nekupanja kao ne smrdi. Nju sramota da neko čuje da ona prdi, da je dlakava ispod pazuha, da se ne brije. A onda ide i trći se pred svima, to je nije sramota - jadikuje Branka.

Nakon ispadanja, konstatuje da su je gledaoci upoznali onakvu kakva jeste.

- Bilo bi glupo zbog mog grada se nešto foliram, da glumim neku finoću, da se uvlačim nekome, a znaju da nisam takva.

Menadžerka iz Beograda Viktorija Berger vraća se u svoj kamp. Žao joj je Branke ali više joj drago zbog sebe. Konačno kao pobednica dobija vatru. Eto kuvanog pirinča nakon 10 dana! Za to vreme, Manobo razmišlja ko će da leti iz plemana Ga dang. Iako je Milena kriva za poraz, sumnjaju da će ispasti baš ona. Snimili su da je veliki vođa Pece u sve lošijoj poziciji. Mnogo je arogantan i stalno nešto prebacuje. To neće na dobro da izađe, smatra Manobo.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker