Survivor: Pesnicom na protivnika

Kaže stara poslovica: I sunce prolazi kroz kaljava mesta, ali se ne okalja. Ga’dang je okaljao spartansku čast, čast vojske čije ime s toliko ponosa često uzvikuju. U do sada najtežoj borbi od početka Survivora, pali su prvi udarci između učesnika. I to ni ma
0
1 / 2

Borba za nagradu, a u ovom slučaju piletinu, pljeskavicu, roštilj i sveže povrće, odigrala se u pravoj kaljuzi. Ko pre progura ogromnu loptu preko blatnjave arene do gola tri puta, pobedio je. Možda nije trebalo pokazati meni pre igre jer Pece konstatuje da za to vredi poginuti. Tokom igre nastao je pravi haos! Takmičari su se provlačili kroz teško blato, rvali se i gurali pokušavajući da otkotrljaju ogomne lopte do cilja. Blato je prštalo na sve strane, ulazilo u oči, uši, usta. Poluslepi, takmičari su se borili bez milosti za pobedu. Baci je u blato, pa onda guraj čuli su se povici. Devojke su ovaj izazov muški prihvatile. Vukle su, gurale, grebale, gaćice su spadale, ali nisu odustajale. I tada je nastala prava drama. Iznervirana Višnja udarila je iz sve snage u glavu Klemena, koji je pokušao da progura loptu preko nje. Automatski je bila diskvalifikovana! Ali to ju je dodatno iznerviralo. Čak toliko da se ponovo stuštila na Klemena koji joj viteški ponudio ruku pomirenja. Nema udaraca u glavu Višnja! Nema potrebe za agresijom!- upozoravao je Andrija. Klemen se mnogo iznervirao. Da ga nije udarilo žensko, svašta bi bilo. Igra se nastavila žestokim tempom. Nabildovani muškarci bukvalno su klizili jedan drugom kroz blatnjave ruke.  Neverovatno dramatična partija, fenomenalna borba, prava borba Titana u blatu, oduševljeno je komentarisao Andrija. Već na ivici snage, uprljani do neprepoznatljivosti, takmičari su polako posustajali. Ga dang je iskoristio grešku protivnika i izvojevao pobedu. Nastalo je pravo oduševljenje. Vođa Pece je ponosan na svoje pleme. Komentariše da je ova borba bila gora od ultimat fajta.  Pleme Manobo u svom kampu broji povrede i konstatuje da su u tokom igre ostali bez noktiju. Ali najjači utisak ostavilia je Višnja. Svi su još uvek u šoku zbog njenog ponašanja. Dušan otkriva da je i njega žestoko opsovala kada joj je pružio ruku nakon borbe. Pružio sam ruku Peceu i Nikoli, a kada sam krenuo i njoj oterala me je u p….materinu priča Dušan. Vidiš da ona nije zdrava u glavu čim može da udara. Udarila nam je brate Kalimera, komentariše Srđan.

Ni Višnja nije mogla da prećuti incident. Priznaje Teji da joj je krivo što je onom malom majmunčiću dozvolila da je isprovocira jer zna kakva je i obično uspeva da se ishendluje i obuzda. Žao joj je, kaže, što je ispalo tako, svesna da je to nefer i nesportski. Doduše, njeno priznanje čula je samo Teja. Kada je krenula gozba, zaboravilo se na sve. Žene su opet brižljivo punile činije svojim muškarcima. Njima treba više, nama manje, mudre su Ga dang članice. Malom Aci obrok nije bio dovoljan - ovo je ukusno, ali ja sam i dalje gladan. Gladan sam! Izgleda da su ih prazni stomaci zavarali da je pobeda važnija od fer pleja.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker