neprepoznatiljiv

Batalio je glumu, mnogo se promenio: Znate li kako danas izgleda i čime se bavi Zlatko iz serije "Metla bez drške"?

0

Kao dete imao je jedan izlet u glumu, ali ipak nije ostao u tom poslu 

foto: Youtube Printscreen / RTS.Obrazovno.Naucni.Program
foto: Youtube Printscreen / RTS.Obrazovno.Naucni.Program

Pre oko 20 godina sve generacije su bile prikovane za televizijske ekrane u terminima kada se emitovala serija "Metla bez drške".

 

Dogodovštine njenih glavnih aktera osvojila su srca i mladih i starih, a nakon završetka snimanja ove serije većina glumaca je otišla nekim drugim putem.

 

Iako je obeležio odrastanje jedne generacije, čuveni Zlatko iz kultne serije odluči je da se u narednim godimana posveti školovanju, nakon čega je uplovio u neke potpuno drugačije vode. 

 

 

Zlatkovo pravo ime je Vladimir Marković, on danas ima 43 godina, bavi se režijom spotova i apsolutno ne bi ste rekli da je to on!

 

Iako radi posao koji je veoma blizak javnosti, Vladimira retko možemo videti u javnosti. Jednom prilikom za domaće medije je otkiro čime se bavi i da li mu smeta što ga ljudi i danas spominju po kultnoj ulozi u seriji "Metla bez drške":

 

 

- Bavim se režijom spotova a trenutno sam angažovan na projektu “Pinkove zvezde”. Radio sam na emisijama “X Factor” i “Ja imam talenat”, a u pripremi je i snimanje jednog dokumentarca. Pisanje pesama mi dođe kao džeparac – rekao je Vladimir Marković ranije za “Informer” i otkrio da mu ne smeta što je za mnoge ostao Zlatko:

 

- Sa nostalgijom gledam na taj period. Zlatko i ja smo potpuno drugačiji. Na primer, on voli šnenokle, a ja ih prezirem – naglasio je on.

 

 

- U kontaktu sam sa Evom Mezei, koja je glumila Sofiju, moju sestru – istakao je Vladimir i dodao da mu nikad nije bilo jasno zašto se serija zove “Metla bez drške”.

 

On se tom prilikom osvrnuo na prošlost i rekao da sa nostalgijom gleda na taj period.

 

- Zlatko i ja smo potpuno drugačiji. Na primer, on voli šnenokle, a ja ih prezirem – naglasio je on.

 

 

 

makonda-tracker