do sada neviđeno

Lepa Lukić želi da se takmiči u spektakularnom rijaliti "Baru": Zavirite u prostor gde će se dešavati ŠOU - program

0

Za nekoliko dana na Kurir televiziji počinje emitovanje do sada neviđenog formata rijaliti programa u Srbiji.

foto: Stefan Stojanović/ Mondo, Kurir TV
foto: Stefan Stojanović/ Mondo, Kurir TV

Najspektakularniji šou u Srbiji, rijaliti "Bar", koji će se od 21. decembra i emitovati na Kurir televiziji.

 

 Zahvaljujući jedinstvenom konceptu koji podrazumeva da svako ko to želi, može da uđe u rijaliti, ali i da se učesnici slobodno kreću dok ih kamere sve vreme i svuda snimaju, za pripremu ovog programa angažovano je više od 150 ljudi.

 

Veruje se da će se, kada krene emitovanje, timu pridružiti još minimum sto zaposlenih, što i ne iznenađuje, jer treba ispratiti svaki korak šesnaestoro takmičara. Lokal je od utorka otvoren za gledaoce, a svi koji žele, moći će da svrate na tople napitke, kafe, sokove, alkoholna i bezalkoholna pića.

 

Rijaliti Bar
foto: Nemanja Nikolić

Kada je u pitanju stan u kom će takmičari živeti, on se nalazi u blizini "Bara", a kako kažu u produkciji, učesnici će ga sami plaćati! Upravo zato će morati da se trude da što više ljudi privuku da svrate u lokal baš u njihovoj smeni, kako bi uspeli da sakupe svoj deo za kiriju.

 

Legandarna pevačica Lepa Lukić veoma se zainteresovala za do sada neviđeni projekat na Balkanu, te je odmah pitala kako da se prijavi.

 

Videla sam da imate novi rijaliti. A kome ja da se prijavim i gde? Nemam nikakve obaveze prema drugima i mogla bih da učestvujem i ja — kaže Lepa za Kurir televiziju.

 

Lepa Lukić
foto: Ana Paunković

 

 

 

 

 

makonda-tracker