wow!

Čizme ga pretvaraju u PARTY KOMAD: Kontrakulturna očarala Beograđane u kaputu koji će ostati trendi i za 100 godina

1

Popularna voditeljka iz dana u dan nas oduševljava svojim odevnim kombinacijama koje su ujedno praktične, u korak s trendovima, vrlo urbane i ostavljaju moćan utisak, a takav je i autfit koji je pripremila za sinoćnu promociju rijalitija "Bar", koji će ona voditi.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

U Beogradu je sinoć predstavljen dugo iščekivani rijaliti program "Bar", koji će se emitovati na Kurir TV-u od 21. decembra, a ova svečanost je okupila brojne poznate ličnosti. Mlada pevačica Zorja Pajić premijerno je tim povodom izvela svoju pesmu "Želim", koja će biti zvanična himna ovog rijalitija i koja po prvim reakcijama obećava da će biti hit.


Među poznatim imenima na ovom događaju posebno izdvojila Jelena Nikolić Kontrakulturna, koja je — kao i svaki put — oduševila svojim izgledom i ušečatljivim modnim odabirom. Jelena, inače voditeljka rijalitija "Bar", poznata je po tome što odbija već viđeno i svakidašnje, pa je tako bilo i sinoć.


Kontrakulturna je, naime, ponela efektnu košulju-haljinu u burgundi boji, idealnoj za jesenje i zimske svečane prilike, a u pitanju je model mini-dužine savršen za večernji izlazak. Kombinovala ju je s visokim čizmama preko kolena u sličnoj nijansi i sa svetlucavim efektom, koje ističu seksepil i vitkost na vrlo suptilan način, a nije zaboravila ni da svaki stajling mora da ima jedan statement komad!

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


Ovog puta, to je bio trendi karirani kaput pepito dezena, sličan modelu koji smo pre samo nekoliko dana videli na influenserki Tamari Kalinić. U pitanju je vanvremenska šara s naizmenično poređanim četvorokrakim oblicima izlomljenih linija koja svakom autfitu daje notu klasičnog stila, a ovakvi kaputi spadaju u najpraktičnije jer su pogodni i za ležernije i za svečanije prilike. Zahvaljujući spoju sa čizmama preko kolena i svetlucavom materijalu haljine i obuće, Jelenina kombinacija ipak odiše party atmosferom!

 

Budući da će Kontrakulturna biti voditeljka rijalitija "Bar", koji počinje od 21. decembra, pred nama je tri uzbudljiva meseca u kojima ćemo svakodnevno uživati u njenom autentičnom modnom izrazu. Ako nas pitate, jedva čekamo!

 

 

makonda-tracker