iznenađenje!

Svima je DOBRO poznato lice: Evo ko će biti voditeljka rijalitija BAR

0

Uskoro će na Kurir televiziji početi rijaliti Bar, kakav još nije viđen u Srbiji! Čak 16 takmičara će zajedno živeti u stanu i raditi u istom baru u srcu Beograda, a sada je otkriveno ko će voditi ovaj šou

foto: Promo
foto: Promo

Najveštiji takmičar, koji vrednim radom ali i svojim karakterom osvoji simpatije publike, dobiće nagradu od 30.000 evra!

 

Ekipa portala Espreso ekskluzivno je saznala ko će voditi program.


U pitanju je dobro poznato lice — Jelena Nikolić, ili Kontrakulturna!

 

Ona ističe da je očekivala ovaj poziv i da se raduje novom izazovu:

 

Rijaliti Bar je nešto potpuno drugačije. Ovom formatu je nedostajao rad, tako da mi se dopada što će biti interaktivnog karaktera i neposredne komunikacije sa učesnicima. Trudiću se da ne budem stroga da bi mi se učesnici otvorili i podelili sa mnom neke tajne — kaže ona.

 

 

Podsetimo, učesnici će živeti zajedno u stanu i raditi u Baru u centru Beograda, sa ciljem da postanu najbolji i osvoje veliku novčanu nagradu. Koncept je jedinstven jer u Bar dolaze gosti kao i u bilo koji drugi kafić, čime publika prvi put ima mogućnost da direktno učestvuje u programu. Takođe, prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru - kreću se po različitim lokacijama, imaju izazovne zadatke dok ih kamere prate sve vreme — u Baru, u kući, u nabavci, pa čak i na ulici!

 

Publika glasanjem odlučuje ko ispada dok na kraju jedan takmičar ne izađe kao pobednik i odnese glavnu novčanu nagradu u iznosu od 30.000 evra.
Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebook!

 

Kontrakulturna, Rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

 

 

makonda-tracker