Nova epizoda majki i snajki

RAŠA PRIREDIO SEKI NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Voditelj zapevao HIT numeru, a onda je u studio ušla OVA POZNATA PEVAČICA!

0

U novoj epizodi Majki i snajki varjače po drugi put udružuju članice porodice Stošić

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini kulinarskog takmičenja Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić, po drugi put su ugostili članice porodice Stošić, snajku Jovanu i majku Stanu.

 

Dame su ovog puta dobile zadatak da pripreme hrskava krilca sa tri sosa i pomfrit, a kako su priznale, veoma su zadovoljne odabirom jela.

 

Voditeljski par pripremao se da ugosti Staninog sina i Jovaninog izabranika Nikolu, a onda je usledilo neočekivano iznenađenje koje je oduševilo sve prisutne u studiju.

 

Naime, Raša je nagovestio Seki da će uskoro zapevati "himnu" njihove emisije - numeru Vere Matović "Miki, Milane", bez koje ne može da prođe nijedna epizoda, a nakon što se začula poznata melodija, voditeljima se u studiju pridružila - Vera Matović!

 

1 / 4 Foto: kurir tv

 

Seka je oduševljeno ugostila pevačicu, a potom su svi zajedno zapevali pesmu koja je u proteklom periodu postala pravi hit na društvenim mrežama.

 

Vera je priznala da joj se izuzetno dopada studio, ali i sam koncept emisije, nakon čega ju je Seka pozvala da bude njihov gost u revijalnoj nedelji, kada će zajedno sa voditeljima kuvati poznate ličnosti.

 

Vera je oduševljeno prihvatila poziv i priznala da se raduje njihovom ponovnom susretu, a Seka joj se još jednom od srca zahvalila na divnom iznenađenju.

 

Takmičarke su se potom "bacile" na prikupljanje namirnica i pripremu jela.

 

1 / 6 Foto: kurir tv

 

Nakon što su u predviđenom roku odgovorile na zadatak i servirale jela, na red su došle ocene žirija.

 

Članice žirija probale su pripremljena jela, a potom takmičarkama dodelile ukupno 16 bodova.

 

Na red je došao i Stanin sin i Jovanin izabranik Nikola, koji je takođe probao pripremljena jela, a potom priznao da mu se više dopalo ono koje je napravila njegova majka.

 

Budući da je Nikola uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, porodica Stošić osvojila je dnevnu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara, a takmičarke su nagrađene i sa dodatna tri boda.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja nagradu od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker