nova epizoda majki i snajki

"DESIO SE SKANDAL, NISAM POSLUŠALA RAŠU": Takmičarka doživela PEH tokom pripreme jela, a onda je ON priskočio u POMOĆ!

0

U novoj epizodi popularnog kulinarskog takmičenja "Majke i snajke" varjače udružuju članice porodice Mitrović

foto: kurir tv
foto: kurir tv

U novoj epizodi popularnog kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić, ugostili su članice porodice Mitrović - majku Silvanu i snajku Sandru.

 

Takmičarke su dobile zadatak da pripreme bećarac sa piletinom i pire krompir, a kako su istakle, to jelo obožavaju i često pripremaju, pa se nadaju da neće biti problema tokom pripreme.

 

1 / 9 Foto: kurir tv

 

Dok je majka Silvana uz Sekinu pomoć uspela da pripremi jelo u predviđenom roku, snajka Sandra doživela je mali peh. Naime, uprkos Rašinim savetima da se prvo posveti kuvanju krompira za koji je potrebno najviše vremena, Sandra se bacila na kuvanje bećarca, a kako je vreme odmicalo tenzija je postajala sve veća.

 

- Desio se skandal! Nisam poslušala Rašu i krompir je ostao živ - požalila se Sandra.

 

Ipak, Raša je odlučio da priskoči u pomoć, a snajka je u poslednjoj sekundi uspela da servira pripremljeno jelo. Iako nisu polagali previše nade na ovaj prilog, Seka i Raša složili su se da pire krompir i nije toliko loš kako su očekivali.

 

Članice žirija takođe su probale pripremljena jela, nakon čega su takmičarkama dodelile ukupno 16 bodova.

 

Jela je nakon toga probao i Sandrin suprug i Silvanin sin Željko, a potom priznao da mu se više dopalo jelo koje je pripremila njegova majka.

Budući da je uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, porodica Mitrović osvojila je dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara, a takmičarke su nagrađene sa dodatna 3 boda.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja nagradu od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker