nova epizoda majki i snajki

"MOGLA BIH OVO DA RADIM DOŽIVOTNO": Seka Aleksić otkrila kako se snalazi u novoj ULOZI

0

Voditeljski par kulinarskog takmičenja Majke&snajke danas je ugostio porodicu Ivić-Ćosić.

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Takmičarke, snajka Ana i majka Ivana, dobile su zadatak da pripreme mućkalicu u somunu i palačinke, koje će po Sekinoj želji, pripremiti sa džemom.

 

Takmičarke su tokom prikupljanja namirnica propustile čak 5 stavki sa spiska, zbog čega im je oduzeto 10 minuta predviđenih za pripremu jela.

 

Ipak, imale su dovoljno vremena da odgovore na zadatak.

1 / 5 Foto: kurir tv

Takmičarke su se tokom pripreme jela zapričale sa voditeljima Sekom i Rašom, a snajka Ana iskoristila je priliku da pita Seku kako se snalazi u ulozi novinara.

 

- Sjajno! Ja bih mogla ovo da radim doživotno! - odgovorila je Seka kao iz topa.


Nakon što su takmičarke servirale svoja jela, članovi žirija dali su svoje ocene.


Anin suprug i Ivanin sin Nikola takođe je probao pripremljena jela, nakon čega je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova majka Ivana.


Nakon sabiranja bodova Ivana i Ana završile su učešće u ovoj epizodi sa ukupno 18 bodova, a osvojile su i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.


Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker