kulinarski trikovi

OVACIJE NAKON SEKINOG I DIJANINOG PEVAČKOG "OBRAČUNA": Večerašnju epizodu "Majki i snajki" niko nije propustio!

0

Porodica Marinković-Kovačević nikoga nije ostavila ravnodušnim, a žiri je bio veoma strog.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja epizoda najgledanijeg kulinarskog šou-a "Majke&Snajke" okupila je mnogobrojne familije širom naše zemlje, kako bi navijale za porodicu Marinković-Kovačević iz Beograda.

 

Majka Gordana i snajka Dijana se fantastično slažu, što je potvrdio i sin Jakša, koji je siguran da će se obe pokazati kao odlične kuvarice.

 

Snajka je bila ta koja je inicirala da se prijave za kulinarsko takmičenje, a ona najčešće priprema testeninu i brza jela.

 

Svekrva je bila zadužena za izvlačenje koverte, ovog puta su imale sreće i dobile su zadatak da naprave musaku sa krompirom, plus sutlijaš kao desert.

 

Uspele su da za dva minuta uzmu sve sa mini-pijace, te su za prirpemu imale tačno šezdeset minuta.

 

Voditeljski tandem Seka Aleksić i Raša Vlačić bili su veoma raspoloženi za razgovor sa Dijanom i Gordanom, stoga su otkrili gledaocima da majka ide na ples i tako se rekreira, a snajka se bavi i pevanjem pored studija medicine.

 

Dijana je oduševila Seku svojim pevačkim talentom, te su se komplimenti samo nizali, a pevačica je priznala da njen hit "Doktore" ipak bolje peva snajka.

 

1 / 6 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Vreme za kuvanje je isteklo, te je došlo vreme da se hrana servira i degustira.

 

Žiri "snajke" su sve vreme isticale svoje zamerke, kako je musaka živa i nije jestiva, a su Dijanu su ocenile jedinicom.

 

Majke su takođe bile oštre i nimalo zadovoljne ishodom, pa su Gordani dodelile dvojku.

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

 

Došao je red i na sina Jakšu, kako bi pokušao da popravi rezultat. On nije bio tako strog, te je uspeo da pogodi koje jelo je spremila majka, a koje snajka. Osvojili su deset hiljada dinara i tri poena za porodicu.

 

Pratite nas i sutra od 20h na Kurir televiziji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker