30 minuta

"STRAHOVAO SAM ŠTA ĆE DRUGI DA KAŽU": Siniša Ubović iskreno o jednoj od svojih najvećih PREKRETNICA

1

Gost emisije 30 MINUTA ovog petka je Siniša Ubović, glumac, pisac, edukator i jedan od vodećih trenera u oblasti ličnog rasta i razvoja.

foto: promo
foto: promo

Prvi je licencirani trener Heal Your Life programa u ovom delu Evrope i autor je mnogih knjiga, a svaka je veoma brzo postala bestseler.

 

Trenutno ga gledamo u popularnoj seriji Siniše Pavića “Junaci našeg doba “ na Radio-Televiziji Srbije. Knjiga "Put promene" za njega je bila jedna od najvećih prekretnica.

 

- Iako sam je napisao mnogo ranije, sećam se da sam je još mesecima ‘držao’ kod sebe. Nisam je slao izdavaču s izgovorom da još imam da doradim neke stvari. Istina je bila drugačija. Plašio sam se šta će se desiti kad bude objavljena. Strahovao sam od čuvenog sindroma ‘šta će drugi da kažu’. Iz straha da me ne okarakterišu kao nekog ko ‘sad još i knjige piše’ držao sam se sigurne zone. Onog trenutka kad sam razumeo da je u pitanju samo moja unutrašnja barijera koja nema veze sa istinom, poslao sam knjigu svom izdavaču. Za manje od nedelju dana ceo tiraž je planuo. I dan danas ovo je jedna od mojih najtraženijih knjiga.

 

foto: promo

Za 30 MINUTA iskreno govori o zivotnim lekcijama, ljubavi, koliko su godine zaista vazne, viziji, porodici, deci... Za sebe kaze da je covek koji zivi svoju svrhu, koji zeli da svojim zivotom i prisustvom svoje okruženje i ovaj svet učini boljim mestom za život.

 

Autor i voditelj je Dejan Jelača, a emisija će biti na programu EDU TV Obrazovne televizije u petak, 28. februara u 20:30h.

 


 

 

makonda-tracker