uskoro na superstar tv

ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE: Pala poslednja klapa Državnog službenika

0

Snimanje druge sezone domaće hit serije „Državni službenik“ zvanično je završeno, a njeno emitovanje sa nestrpljenjem se očekuje na Superstar TV kanalu.

foto: promo
foto: promo

 

Snimanje koje je trajalo skoro četiri meseca, bilo je zahtevno, ali ekipa serije je veoma zadovoljna onim što su uradili pa su poslednju klapu zasluženo proslavili zajedno sa prijateljima u jednom beogradskom klubu.

 

Akciona serija Predraga Gage Antonijevića, u produkciji Telekoma Srbija, već sa prvom sezonom nesumnjivo je uvela nove standarde u televizijskom sadržaju kod nas, prikupivši svu pažnju i simpatije gledalaca. U novoj sezoni, tajni agenti državne bezbednosti suočiće se sa sajber kriminalom kao savremenom pretnjom po bezbednost zemlje i njenih građana, dok će neočekivani zapleti, uzbudljiva akcija i specijalni efekti zasigurno opravdati dosadašnji uspeh serije.

1 / 9 Foto: promo

 

Ekipi vrhunskih glumaca iz prve sezone poput Milana Marića, Žarka Lauševića, Nebojše Dugalića, Marte Bjelice i Ljubomira Bulajića, pridružuju se Nikola Rakočević, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Miodrag Krstović i mnogi drugi, a koje su njihove uloge u lavirintu intriga gledaoci će moći da saznaju uskoro na Superstar TV-u.

 

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

 

 

 

makonda-tracker