Gven Stefani: Novo L’Oreal Paris lice

0
Američka pevačica, glumica i modna dizajnerka Gven Stefani sklopila je ugovor o saranji sa pariskom kozmetičkom kućom L’Oréal

Potpisivanjem ugovora s kompanijom L’Oréal Paris, pop-rok zvezda Gven Stefani dodala je još jedno postignuće svojoj sve šarenolikijoj karijeri.

- Još uvek ne mogu da poverujem u to da sam postala jedna od L’Oréal Paris devojaka. Obožavam da igram igru prerušavanja, bilo na sceni, bilo dok snimam spotove. To mi je oduvek bilo jedna od najomiljenih stvari otkako sam počela da sviram u bendu – izjavila je četrdesetjednogodišnja modna ikona, inače majka dvojice sinova, četvorogodišnjeg Kingstona i dvogodišnjeg Zume, koje je stekla tokom braka sa grandž muzičarem Gevinom Rozdejlom.

Svojim ulaskom u L’Oréal porodicu, Gven se pridružila velikim imenima kao što su Dženifer Lopez, Eva Longorija, Bijonse Nouls i druge probrane lepotica iz javnog života.

- Veoma sam uzbuđena što sam dobila priliku da radim sa tako modernom i talentovanom grupom ljudi. Ja veoma, veoma srećna cura – izjavila je pevačica.

Kako i priliči dami koja je od crvenih usana stvorila sopstveni zaštitni znak, Gvenina prva reklama biće upravo za Infallible Le Rouge karmin, a koja će po prvi put biti emitovana u nedelju na dodeli nagrada Zlatni globus.

makonda-tracker