Ambasada Kraljevine Holandije i Story vas vode na predstavu Holandskog plesnog teatra

0
U Sava centru 9. aprila od 20 časova u okviru Beogradskog festivala igre nastupa Holandski plesni teatar koji će izvesti dve koreografije, Čežnja i Leptir

Aplauzi kakvi u Beogradu prate Holandski plesni teatar, učinili su da ova trupa još jednom, ovoga puta zahvaljujući saradnji Beogradskog festivala igre i atinskog teatra Megaro Musikis, krene put Sava Centra. Radi se o glavnoj kompaniji – fantastičnom NDT 1m koji stiže sa dva naslova – Čežnja i Leptir iz pera koreografskog dvojca Pol Lajtfut i Sol Leon.

Po mnogima najbolja savremena plesna kompanija XXI veka, zaustaviće se u našem gradu sa scenografijom i igračima koji zaustavljaju dah i čine da zastanemo i da se zapitamo – da li je moguće videti nešto bolje i inteligentnije na pozorišnoj sceni? Komadi koje nam donose pričaju o različitim oblicima ljubavi, čudesnoj moći i pokretačkoj snazi, ali bolnom trenutku kada ljubav postaje večnost. Kritika beleži da je reč o vizuelno očaravajućem teatru.

 

Ukoliko želite da osvojite dve ulaznice za ovu predstavu, pošaljite mejl sa imenom, prezimenom i brojem telefona ovde. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker