U prodaji ulaznice za Exit vilidž

Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su od petka 19. marta, po ceni od 2490 dinara, putem sajta Exitfest.org. The Chemical Brothers, Mika i Röyksopp potvrdili su svoj nastup na glavnoj bini Exit festivala
0
1 / 2 Foto: Promo

Festival Exit će se jedanaesti put održati od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu dovodeći neke od najpoznatijih muzičara na planeti, ali i posetioce sa svih kontinenata. Poznat po svojoj neverovatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svetu i jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svojoj novoj dekadi ponuditi publici najuzbudljiviji letnji provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih bina.

The Chemical Brothers, Mika i Röyksopp potvrdili su svoj nastup na glavnoj bini Exit festivala. Dance Arena ugostiće brojne zvezde elektronske muzike, među kojima su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi. Na Dance Arenu dolazi i kum tehno zvuka Ricardo Villalobos, kreativni i zarazni Moderat, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink. Svoje nastupe na Exitu već su potvrdili elektro pop i rock sastavi Crystal Castles i Does It Offend You, Yeah?.

Exit vilidž ugostiće od 5. do 14. jula posetioce festivala kojima su kampovanje, Dunav, sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita. Posetioce festivala koji se odluče za boravak u kampu očekuje i najpovoljniji smeštaj u Novom Sadu, uz sve neophodne usluge i službe koje su 24 sata dostupne za udoban boravak u prirodi. Uz sjajne koncerte i žurke u kampu, Exit vilidž svojim posetiocima nudi i radionice, edukaciju iz važnih društvenih oblasti, demokratije, multikulturalnosti, tolerancije, kao i zaštite životne sredine. Posetioci Exita neće propustiti ni svetsko prvenstvo u fudbalu, jer će polufinalne i finalne utakmice biti prikazivane na tvrđavi i u vilidžu festivala.

Ulaznice za jedanaesti Exit festival nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6490 dinara i mogu se kupiti putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena iznosiće 10990 dinara. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. Posetioci koji budu zainteresovani da preko mesečnih rata dođu do svojih ulaznica mogu da ih kupe po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na četiri, pet ili šest mesečnih rata, bez kamate.

TAGOVI: Exit
makonda-tracker