Počinje konkurs za nastup na Exit festivalu 2010.

0
Konkurs Exit festivala za izvođače pod nazivom Play at Exit počinje u sredu 10. marta i trajaće do 15. maja 2010. godine. EXIT festival i ove godine otvara vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje kojima će konkurs biti prilika i šansa
foto: Marko Ercegović
foto: Marko Ercegović

Svi zainteresovani pojedinci i bendovi i ove godine mogu da konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.tv. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na Exitu 2010, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na Play at Exit 2010. Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na Exitmusic.tv.

Prošle godine na konkurs Play at Exit prijavilo se više od 600 izvođača. Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu  nastupali su na EXIT Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion, Explosiv bine i Elektrane. Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna, a pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na Exit Music Live kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

TAGOVI: Exit
makonda-tracker