Dejan Matić i Aleksandra Bursać nastupili zajedno u Londonu

0
Na humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenim područjima održali su koncert Dejan matić i Aleksandra Bursać
Dejan Matić, foto: promo
Dejan Matić, foto: promo

Kako popularni pevač govori, on je uvek spreman da pomogne koliko može.

- Odazivam se kada god mogu i mislim da je nama pevačima to obaveza. Odazivam se, a voleo bih da je takvih situacija za pomoć što manje - kaže Dejan Matić nakon uspešnog koncerta u Londonu, u klubu Vuk, koji je bio vrlo posećen i u kome se pevalo do ranih jutarnjih sati.

Ovih dana Dejan se i u studiju bavi humanim radom kao predstavnik Srbije u pesmi koja je takodje posvećena situaciji koja je teško pogodila ove prostore i koju izvode pevači regiona.

O Aleksandri Bursać, popularni pevač ima samo reči hvale.

- Nije nam prvi put da saradjujemo. Aleksandra je odličan pevač, ima dobar repertoar i uvek je zadovoljstvo raditi sa njom - kaže Dejan Matić koji se osvrnuo i na dobru organizaciju koncerta  uputivsi sve pohvale organizatoru  Goranu Tasiću sa kojim je saradjivao i pre nekoliko meseci u klubu Vuk, pa je i to bio jedan od razloga Matićevog pristanka.

Aleksandra  Bursać  deli mišljenje svog kolege kao i želju da ovakvih nastupa sa tužnim povodom bude što manje.

- U Londonu je bilo fenomenalno. Deki je pokazao da je veliki čovek i pevali smo do jutra. Publika je u glas pevala sa nama - prenosi svoje utiske mlada pevačica.

- Deki je divan. Dobar je i drag čovek, a znam koliki je i prijatel -  nastavlja Aleksandra i dodaje da je spremna da se odazove svakom pozivu za humanitarni nastup kao pomoć ljudima čije su kuće i uspomene uništene u velikoj nevolji koja je zadesila region.

TAGOVI: Dejan Matić
makonda-tracker