Dejvid Geta uskoro u Beogradu

0
Najpoznatiji DJ na svetu Dejvid Geta, koji trenutno ima čak 3 hita na TOP 40 britanskoj top listi, nastupiće, 5. juna u impresivnom ambijentu podno Kalemegdanske tvrđave

Nakon dva fantastična nastupa u Beogradskoj Areni u protekle dve godine, sam David  je poželeo da se našoj publici ovog puta predstavi u nešto opuštenijem, letnjem ambijentu. Tako je i došlo do ideje pravog morskog fazona, jer već od 17 časova će nastupiti prvi izvođači koji će nas uz predivni zalazak sunca polako uvoditi u vreli večernji spektakl. Od stranih gostiju za sada su potvrđeni  Kurd Maverik i Arno Cost, što ne znači da je spisak iznenađenja time i zatvoren. Sa glavnim izvođačem u Beograd stiže i ekipa vrhunskih tehničara koji će se brinuti da ceo audio-vizuelni utisak bude na nivou najvećih svetskih turneja.

A u međuvremenu na zvaničnoj britanskoj top listi Dejvid Geta od ove nedelje ima tri TOP 40 hita. Osim Who`s That Chick na kojem je za vokale zadužena Rijana, od prošle nedelje u prodaji je i Where Them Girls At, jedna od  pesama koja će se pojaviti i na novom albumu koji Geta najavljuje za ovo leto. Nastavljajući tradiciju kombinovanja house muzike sa američkim hip-hop vokalima na Where Them Girls At pojavljuju se Flo Rida i Niki Minaj. Da je formula uspeha ponovo pogođena potvrdilo je i ovonedeljno izdanje TOP 40 liste gde se Where Tem Girls At pojavila na trećem mestu kao najuspešniji novi singl nedelje. U isto vreme na 6. mestu britanske liste je Getina verzija Snoop Dogg-ove pesme Sweat. Ipak ni za njega nije baš sve tako lako i bez stresa, jer Where Them Girls At nije bila još uvek spremna za objavljivanje kada je pre nekoliko nedelja iscurela na Internet. Iz produkcijskog tima Dejvida Gete stiglo je saopštenje da je pesma bukvalno ukradena ulaskom na server studija u kojem je snimana, pa je brže bolje doneta odluka da se objavi u trenutnoj verziji. Da bi se do kraja istražio ceo slučaj krađe, angažovani su profesionalni američki agenti vrhunskog pedigrea tajnih službi.

 

makonda-tracker