neviđeno

NEVEROVATNO I ŠOKANTNO: Poznati roker rešio da emigrira pod stare dane, odluku zapečatio tetovažama!

0

Boje Irske, a sprski zvuk.

sejo
sejofoto: Vedran Tolić

Prvi pos'o mi je bio u sumnjivome baru, uštedio sam pare za normalnu gitaru", kaže Sejo Sekson iz Zabranjenog pušenja objašnjavajući zašto je baš Irska njegov izbor.

Frontmen benda Zabranjeno pušenje, autor legendarnih hitova koji su obeležili jugoslovenski rokenrol, Sejo Sekson, na desnoj mišici sada ima detelinu, a na levoj krst. U očima mu sija do sada neviđena odlučnost.

 

U košulji sa zmajevima, sa znojnicama oko zglavaka, Sejo nastupa pred grupicom pijanih navijača Seltika u zelenim dresovima. Dok ga oni polivaju pivom, on peva:

 

zabranjeno pušenje
zabranjeno pušenjefoto: Vedran Tolić

Irska fina, tamo nema mina, umjerena klima i mnogo bolja plaća:"

I neverovatno, i šokantno, a zapravo, Zabranjeno pušenje snima spot za pesmu "Irska", drugi singl s novog albuma "Šok i nevjerica", koji izlazi za dve nedelje. Spot režira Danilo Šerbedžija, koji je ekranizovao i dve veoma popularne pesme Pušenja "Bog vozi Mercedes" i “Karabaja”, a scenario je, kao i pesmu, napisao Sejo Sekson.

 

šerbedžija
šerbedžijafoto: Vedran Tolić

Veliko mi je zadovoljstvo i čast da ponovo radim s ovom grupom profesionalaca i divnih ljudi koji čine Zabranjeno pušenje. Sarađivali smo na dva spota do sada, a treća sreća, ovaj će biti najbolji. Pesma je odlična, veoma savremena i aktuelna, a pošto govori o hlebu sa sedam kora, snimićemo neki horor", priča Šerbedžija, koji vidno uživa i zabavlja se na snimanju.

Na komplimetne koje reditelj nemilice daje Zabranjenom pušenju, tvrdeći da su "najbolji bend svih vremena u regionu, a i šire, pošto ni Mađari ni Italijani nemaju baš nekih bendova", Sejo u istom tonu odgovara:

Spot režira ga jedan od najvećih doajena vizuelanog izraza, Danilo Šerbedžija, sin manje poznatog oca Radeta. Nadamo se da će se i publika obradovati i veseliti kao i mi na snimanju i da ćemo se videti i na nekom koncertu."

1 / 4 Foto: Vedran Tolić

Do izlaska spota, pogledajte šta se desilo kada su se Zabranjeno pušenje i Danilo Šerbedžija sreli ranije:

 

Ili ovde.

 

 

 

makonda-tracker