Koncert

Posle 10 godina: Bosanski pevač Laka, na godišnjicu nastupa na Evroviziji u SubBeernom centru

0

Bosanski pevač Laka, koji je oduševio publiku na Evroviziji 2008, nastupiće sa svojim bendom 12. maja u beogradskom SubBeernom centru

foto: Promo
foto: Promo

 

Tačno deceniju od nastupa na izboru za pesmu Evrovizije, gde su predstavljali Bosnu i Hercegovinu, princ i princeza od Eurosonga nastupiće u Beogradu - u SubBeernom centru 12. maja.

Ekstravagantnim izgledom i specifičnim scenskim nastupima Laka i njegova sestra Lela instant osvajaju srca.

Da su miljenici beogradske publike pokazalo se još pre deset godina kad su nastupom na Eurosongu i pesmom ,,Pokušaj" osvojili simpatije ne samo Beograda i Srbije, već celog regiona.

Drugi album „Stvorenje“ kao i fantastični singlovi koji su uslijedili nakon Eurosonga, dokazali su da je Laka jedan od najinovativnijih muzičara koji sa svakom novom pesmom,spotom ili nastupom pomera vlastite granice i očekivanja publike.

Aktuelni singl iz Lakinog opusa je ,,Lizalo", singl koji je već u prvih nekoliko dana osvojio titulu jednog od najzaraznijih snimljenih u regionu poslednjih godina... Mada, Lakina je svaka pesma takva - vesela i poletna.

U pratnji izvrsnog benda koji čine Matko Gaće (bubanj), Ozren Franić (bas) i Tomo Miladinović (gitara), Laka i Lela će 12. maja zasvirati u beogradskom SubBeernom Centru, zato na vreme rezervišite svoje ulaznice za još jedan fantastični muzički show brace i seke Laković.

 

 

 

makonda-tracker