u susret danu zaljubljenih

Glossy vam poklanja roman "Juče Felisije Jap i omiljenu poslasticu

0

Bliži nam se Dan zaljubljenih i kao i svake godine Vulkan je pripremio najlepše poklone za vaše najdraže osobe. Izaberite omiljenu knjigu i uživajte u poslasticama. Pišite nam i osvojite knjigu i poklon

foto: Promo
foto: Promo

 

Za Dan zaljubljenih i kao i svake godine Vulkan je pripremio najlepše poklone za vaše najdraže osobe. Izaberite omiljenu knjigu i uživajte u poslasticama koje su Vulkan izdavaštvo i Raffaello pripremili za vas.

 

Kupovinom jednog od tri najnovija ljubavna romana na akciji u svim knjižarama Vulkan, na poklon dobijate Raffaello – neodoljiv kremasti dezert sa bademom i kokosom.

 

Naslovi na akciji su: Srećne tridesete – Lusi Vajn, Kad me ne bude – Emili Bliker i Juče – Felisija Jap. Akcija traje od 9. do 23. februara.

 

Vulkan i Raffaello vam otkrivaju najlepši način da kažete – Volim te.

 

foto: Promo

"Juče" - Felisija Jap

 

Ja sam jedina osoba na ovom svetu koja se seća svoje prošlosti. Celokupne. Uglavnom veoma jasno. Ne šalim se. A to me čini prilično posebnom.
Ne veruješ mi, zar ne?

Zamislite svet koji je podeljen na klase – ali ne po bogatstvu ili veri, već po tome koliko koja grupa može da se seti. Većina se seća samo jednog dana, a samo izabrani, elita, mogu da pamte dešavanja iz prethodna dva dana. U tom podeljenom društvu, Kler i Mark su neobičan primer mešovitog braka. Kler je domaćica, Mark pisac koji je postao političar u usponu. Oni su blistavi primer nove vizije tolerancije i jednakosti, sve dok...

... lepa žena ne bude pronađena mrtva u reci. Ona je bila Markova ljubavnica, a on je glavni osumnjičeni u istrazi. Detektiv koji vodi slučaj ima svoje tajne. Imala ih je i žrtva. U situaciji u kojoj niko nema dugoročno pamćenje, kako iko može da sazna istinu?

 

Glossy svojim čitaocima poklanja ovu knjigu, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

 

makonda-tracker